Ennis van der Hoek

Zeer matig bedrijf?

Uw ervaring

Het inschrijven gaat vrij makkelijk.
maar ik vind de rest maar van zoek het uit.
niemand waar je overleg of vragen aan kan stellen.
Zelfs de hulp wist niet hoe een en ander in zijn...
Het inschrijven gaat vrij makkelijk.
maar ik vind de rest maar van zoek het uit.
niemand waar je overleg of vragen aan kan stellen.
Zelfs de hulp wist niet hoe een en ander in zijn werk gaat.

Hendrikje Ooms

Bemiddeling?

Kreeg 2x een match.
Met de eerste een afspraak gemaakt om kennis te maken. Kort ervoor trok zij zich terug.
De tweede match reageert niet eens op mijn mail met de vraag om kennis te...
Kreeg 2x een match.
De tweede match reageert niet eens op mijn mail met de vraag om kennis te maken. Ook telefonisch niet bereikbaar.
De organisatie wil niet even informeren wat de reden is dat er geen contact mogelijk is.
Op naar nummer 3. Mijn vertrouwen is gedaald.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan... Vervelend om te lezen. Alle hulpen die wij voorstellen geven bij ons aan minimaal een jaar beschikbaar te zijn voor uw aanvraag en aan al uw eisen te kunnen voldoen. Daarnaast geven wij bij hen aan dat zij bereikbaar dienen te zijn, afspraken moeten nakomen en niet zomaar van de opdracht mogen afzien. Als wij namelijk te horen krijgen dat 1 van deze zaken wel voor komt, dan zitten hier consequenties aan en kunnen hulpen niet meer zomaar nieuwe opdrachten ontvangen. Dus dit kan grote gevolgen hebben voor de hulp. Wij doen dus ons uiterste best om betrouwbare hulpen voor te stellen. Uiteraard weten wij ook niet de reden waarom de tweede hulp niet bereikbaar is voor u, als wij dit wisten hadden wij u uiteraard hierover geinformeerd.

Joshua kaats

Misleidend en absoluut GEEN aanrader. Verdiende 1 ster

Ik voel me belazerd door de ''service''.

Twee kandidaten voorgesteld gekregen uit een systeem die niet aan mijn verwachtingen voldeden.

Omdat er enige haast achter werd...
Ik voel me belazerd door de ''service''.

Omdat er enige haast achter werd geboden en ik graag wat meer opties wilde ben ik elders gaan zoeken. Hier heb ik ook mijn huishoudelijke hulp gevonden.

Vervolgens krijg ik nog wel een factuur die ik moet betalen voor diensten waar ik geen gebruik van heb gemaakt.

Voel me een beetje misleid door de ''garantie'' die werd geboden.

Het bedrag maakt me niet uit, maar om op deze manier geld te verdienen lijkt me niet helemaal eerlijk en transparant.

Zal deze service aan NIEMAND aanbevelen.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Echter doen wij ons best een goede match te maken. U heeft dan ook een jaar garantie op de aanvraag. Wij blijven in uw jaar... Vervelend om te lezen dat u niet naar tevredenheid bent geholpen. Echter doen wij ons best een goede match te maken. U heeft dan ook een jaar garantie op de aanvraag. Wij blijven in uw jaar garantie voor u opzoek naar een hulp die bij u past. Wij geven op onze site aan hier eenmalige bemiddelingskosten in rekening te brengen. Bedankt voor uw review. Mocht u zich bedenken horen we het graag.

van den bliek

Geen goed schoonmaakbedrijf

Uw ervaring

ik vind het geen goede hulpen die je krijg ik heb er 3 gehad en ze voldeelde echt niet

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen dat de hulp u niet bevielen. We doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Indien het niet lukt zoeken wij onbeperkt verder binnen uw garantie. We vinden het... Vervelend om te lezen dat de hulp u niet bevielen. We doen zoveel mogelijk ons best een goede match te maken. Indien het niet lukt zoeken wij onbeperkt verder binnen uw garantie. We vinden het jammer dat u ons 1 ster heeft gegeven vanwege de kwaliteit van onze hulpen.

Bertine Wierda

Tevreden

Uw ervaring

Na de eerste teleurstelling;het niet komen opdagen v/d eerste hulp, niet jullie fout, is de nieuwe hulp vanmorgen geweest. Alles is goed gegaan, ik ben erg tevreden.

Nevin Altuntas

Zichbare plekken heeft ze gedaan maar niet allen plekken

Uw ervaring

Mijn hulp is vandaag gekomen, ik was niet thuis mijn man wel. İk heb mijn hulp een app gestuurd, heb een aantal dingen genoemd die graag volgende keer anders wil. Zoals stofzuigen en dweilen onder... Mijn hulp is vandaag gekomen, ik was niet thuis mijn man wel. İk heb mijn hulp een app gestuurd, heb een aantal dingen genoemd die graag volgende keer anders wil. Zoals stofzuigen en dweilen onder de kasten, bed, schoenen kast, onder de bankstellen en bankstellen met lauw water schoonmaken. Zij heeft mijn app gelezen en ok gezegd. Hoop dat zij volgende keer dat doen. Mocht dat niet zo zijn dan laat ik het jullie weten.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Bedankt voor uw feedback. De feedback die wij vragen is om onze dienstverlening en niet feedback op het functioneren van de hulp.

Monica Rademaker

Uitstekend

Uw ervaring

Ik ben heel erg tevreden en vooral geholpen door deze dienstverlening

petra Wiersma

prima hulp!

Indroniel Roy

Beste site om huishoudelijke hulp te vinden

Uw ervaring

Er wordt snel een huishoudelijke hulp gevonden met een jaar garantie en als de hulp niet bevalt of niet meer kan, wordt er gelijk een nieuwe gezocht en gevonden. Topservice.

Joshua

Misleidende zaak

Ik voel me belazerd door de ''service''.

Omdat er enige haast achter werd geboden...
Ik voel me belazerd door de ''service''.

Voel me een beetje misleid door de ''garantie'' die werd geboden.

Zal deze service aan NIEMAND aanbevelen.