Annieh

Na even zoeken, zeer tevreden

Uw ervaring

Nummer 5 was de match, gelukkig werkt de garantie goed geleverd door dit bedrijf. Poetshulp is geweest en maar wens

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Goed om dit te lezen! We wensen u een fijne samenwerking.

Correct geregeld. Snel en goed.

Uw ervaring

Moet nog wel het een en ander bij sturen. Maar wat ze doet doet ze goed.

Hanneke

Top service

Uw ervaring

2 keer een huishoudelijke hulp aangeboden gekregen die niet aan de eisen voldeed (beschikbaarheid)
Binnen 3 dagen een nieuw persoon voorgesteld gekregen en de derde was een super match, ontzettend blij mee.

Renske

Snel en duidelijk

Uw ervaring

Snel een hulp uit de buurt gevonden via deze website

Jo-Anne Wilhelm

Uitstekende acurate en vlotte behandeling.

Uw ervaring

Wat ben ik verrast door de service en snelheid om aan een huishoudelijke hulp te komen.
Mijn gezin en ik hopen op een blijvende en prettige samenwerking. Uiteraard vooral met Theo, die bij ons werkt.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Wat fijn om dit te lezen; daar worden we blij van!

Cécile

Zij vonden een pro!

Uw ervaring

In eerste instantie een mismatch maar deze werd onmiddellijk opgepakt en nu heb ik een topper!

Binnen 4 uur een hulp terwijl ik dacht eerst een gesprek met iemand te hebben.. heb b.v 3 honden! Je kunt niet zomaar een hulp uit de hoed toveren die bij jou past zonder een gesprek! Ik ga dit ook... Binnen 4 uur een hulp terwijl ik dacht eerst een gesprek met iemand te hebben.. heb b.v 3 honden! Je kunt niet zomaar een hulp uit de hoed toveren die bij jou past zonder een gesprek! Ik ga dit ook nog onderzoeken maar betaal om verder gezeur te voorkomen maar ik vind het belachelijk.. je mag elk contract binnen 7 dagen opzeggen ! Dat heb ik ook gedaan maar jullie kwamen met een hulp die op jullie lijstje staat terwijl ze hier nooit had willen werken dat weet ik zeker

Uw ervaring

Bizar en moet eerst een ster geven voordat het verzonden wordt ook weer bizar

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Het spijt ons te lezen dat het voorstellen van een hulp voor u te snel is gegaan. Wij nemen uw aanvraag als uitgangspunt en zoeken op grond hiervan een hulp. De hulp krijgt uw opdracht voorgelegd en... Het spijt ons te lezen dat het voorstellen van een hulp voor u te snel is gegaan. Wij nemen uw aanvraag als uitgangspunt en zoeken op grond hiervan een hulp. De hulp krijgt uw opdracht voorgelegd en kan reageren als hij of zij beschikbaar is. Op het moment dat de hulp niet aansluit gaan we graag met u in gesprek over een eventuele herformulering. We hadden u graag verder geholpen.

Annet

Snelle service

Uw ervaring

Na 1 dag al iemand gevonden die ook al bij ons is geweest.

Super!

Rita Born

Goede hulp

Uw ervaring

Vlot geholpen en een prima hulp!

Mieke van Veelen

Rare manier van werken - slechte communicatie

Uw ervaring

Geen mogelijkheid om fatsoenlijk te communiceren.
Kreeg aanmaningen via de mail die ik niet kon inzien en daarna was meteen een incassobureau ingeschakeld.
Maar ik heb nog steeds geen...
Geen mogelijkheid om fatsoenlijk te communiceren.
Maar ik heb nog steeds geen huishoudelijke hulp!

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Naar aanleiding van uw aanvraag hebben wij op korte termijn een hulp aan u voorgesteld. U heeft vervolgens aangegeven nog geheel geen gebruik te willen maken van onze dienstverlening, ondanks dat u... Naar aanleiding van uw aanvraag hebben wij op korte termijn een hulp aan u voorgesteld. U heeft vervolgens aangegeven nog geheel geen gebruik te willen maken van onze dienstverlening, ondanks dat u zelf een zoekopdracht bij ons had ingediend. Wij gaan dan altijd gelijk voor u opzoek. Bij het voorstellen van de eerste hulp ontstaat de bemiddelingsfactuur. Dat u vervolgens zelf uw opdracht wenst uit te stellen, betekend uiteraard niet dat u de factuur niet betaald dient te worden. Deze heeft via e-mail ontvangen en was ten alle tijden zichtbaar in uw account. Daar de betaling uitbleef, hebben wij u 3 herinneringen toegezonden en 1 aanmaning en daarna is inderdaad de factuur doorgezet naar incasso, daar er ondanks de vele herinneringen alsnog niet tijdig is betaald. Wij hebben vervolgens wel een tweede hulp voorgesteld, daar u wel weer wenste opzoek te gaan naar een hulp. Aan deze hulp bent u ook nog steeds gekoppeld.