Verweij

Prima hulp.

Uw ervaring

Was snel geregeld. Bij de 2e was het bingo.

Besse

Tevreden klant

Uw ervaring

Door een gebroken enkel van onze vaste hulp zochten we een tijdelijke oplossing.
Via "ik zoek huishoudelijke hulp" hadden we binnen 2 weken weer iemand om ons te helpen het huis op roede te houden.

Schulikes

Uw ervaring

een prima ervaring. kan het iedereen aanbevelen

Duurt veel te lang voordat er hulpen gevonden worden

Uw ervaring

Heb een paar keer nieuwe hulp moeten zoeken, maar het duurde steeds maanden tussendoor voordat er iemand beschikbaar was.

Feedback

Uw ervaring

Jullie zijn best wel goed in het vinden van huishuidelijk hulp. Maar de informatie die jullie aan mij gaven was onjuist. Het gaat best wel goed met mijn hulp maar in tegenstelling tot jullie... Jullie zijn best wel goed in het vinden van huishuidelijk hulp. Maar de informatie die jullie aan mij gaven was onjuist. Het gaat best wel goed met mijn hulp maar in tegenstelling tot jullie informatie had zij geen ervaring en had ook niet een andere adres waar zij werkt.

Snelle actie

Uw ervaring

Niet direct duidelijk hoe het precies werkt

Jans

Uw ervaring

Ik kreeg n hulp die goed was opgeleid. Het werk wordt snel en goed gedaan. Ook zorgt het bedrijf dat de hulp naar behoren betaald krijgt.

Snel een hulp gevonden

Uw ervaring

's Avonds aanvraag gedaan en 's ochtends al een melding met een aanbeveling. Geweldige hulp!

Pinelopi

?

excellent

Top!

Uw ervaring

Fijne werkwijze en een goede poets dicht uit de buurt!