de Munnik-Mensing

Ik ben dik tevreden met mijn hilp

Uw ervaring

Mijn verzoek om hulp werd zeer snel en tot volle tevredenheid gehonoreerd.

Marc Gruben

Zeer slechte service, alleen op je geld uit.

Uw ervaring

De hulp kwam naar 10 dagen niet opdagen, waardoor wij weinig vertrouwen meer hadden in het bedrijf (er werd niet nag gebeld).
Mailtje gestuurd dat ik niet meer verder wil, het enige wat je...
Mailtje gestuurd dat ik niet meer verder wil, het enige wat je terug krijgt is dat je volgens de voorwaarden (waar je afstand moet doen van je consumentenrechten!) moet betalen. Klanttevredenheid is totaal niet belangrijk, het enige wat voor dit bedrijf belangrijk is is geldgewin.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Zoals beschreven wordt op onze site betaalt u ons voor de zoektocht naar een kandidaat. Bij het leveren van gegevens van de eerste kandidaat ontstaat de factuur. Indien u zelf afziet van de aanvraag... Zoals beschreven wordt op onze site betaalt u ons voor de zoektocht naar een kandidaat. Bij het leveren van gegevens van de eerste kandidaat ontstaat de factuur. Indien u zelf afziet van de aanvraag is er geen restitutie mogelijk.

Groenveld

Correct gehandeld

Tamboer

Vlotte bemiddeling

Uw ervaring

na mijn inschrijving werd al snel een huishoudelijke hulp aangeboden; na een kennismaking is zij tot mijn tevredenheid bij mij aan de slag gegaan

AJ Van der Zee

Fijn en snel geholpen

Geen opmerking

Breembroek

Handig om huishoudelijke hulp te vinden

Uw ervaring

Na 2 hulpen die ik of te jong en onervaren vond of niet betrouwbaar (melde zich vaak af) heb ik nu al bijna een jaar een prima hulp
gevonden. Ben erg tevreden over jullie en over rena.

Feenstra

Super hulp gekregen

Uw ervaring

Kreeg een super hulp blvan jullie, dus kan alleen maar tevreden zijn

Goede dienstverlening.

Uw ervaring

Snel andere hulp gekregen nadat het de eerste keer niet doorging.

Maarten

Prima service

Uw ervaring

Werkt prima, geen gedoe en heb nu ruim een jaar een goede huishoudelijke hulp.

Mw. De Vries, M.R

Lang leve Floris!

Uw ervaring

Ik heb al een aantal jaren dezelfde bijzonder fijne hulp.