Bierens

Betrouwbaar bedrijf

Uw ervaring

Ik heb een prima hulp in de huishouding en krijg duidelijke facturen van jullie.

Kissels

Onterechte factuur

Uw ervaring

Ik heb nog geen huishoudelijk gehad via deze dame, dus begrijp niet waar deze factuur vandaan komt?
mvr grts
H.Kissels

Dijk, van

Goed geregeld!

Uw ervaring

Via via hoorde we van een huishoudelijke hulp. We hebben contact met haar gezocht en zij vertelde dat ze bij ikzoekhuishoudelijkehulp stond ingeschreven. Zo zijn ze we uiteindelijk hier terecht... Via via hoorde we van een huishoudelijke hulp. We hebben contact met haar gezocht en zij vertelde dat ze bij ikzoekhuishoudelijkehulp stond ingeschreven. Zo zijn ze we uiteindelijk hier terecht gekomen. Prima verder geholpen. Tot nu toe zijn we erg blij en tevreden met onze hulp!

de Ruyter

Onvoldoende

Uw ervaring

Een eerdere kandidaat vroeg of zij de kleding die van mijn kinderen te klein was mocht hebben. Ze had nog geen dag bij ons gewerkt. Ben ik niet mee doorgegaan. Hulp die uiteindelijk aan de slag... Een eerdere kandidaat vroeg of zij de kleding die van mijn kinderen te klein was mocht hebben. Ze had nog geen dag bij ons gewerkt. Ben ik niet mee doorgegaan. Hulp die uiteindelijk aan de slag ging, vond nadat ik had gezegd dat wij volgens mij geen match waren, het huis 'te harig' ondanks dat van tevoren bekend was dat er huisdieren waren. Er was niet onder het bed gestofzuigd, het bad was niet schoongemaakt en de deuren waren niet gedaan. Geen buiten proportionele vragen dacht ik. Drie maanden volgehouden met deze hulp. Drie maanden te lang.

Reactie Ik zoek Huishoudelijke Hulp:

Vervelend om te lezen dat het niets is geworden met de hulpen. Wij doen zoveel mogelijk ons best u te kunnen voorzien van een goede hulp. Bedankt voor uw review.

Evers

Snel en goed

Uw ervaring

Ik ben heel blij met de aangeboden hulp. Het aanbod kwam snel en tijdens het kennismakingsgesprek was er meteen een klik. Eerste aanbod was dus meteen goed.

Pierre Schroeder

Prima Geregeld

Uw ervaring

Wij kregen snel en eenvoudig een huishoudelijke hulp aangewezen, die prima bevalt!

Schouten

Goede service

Uw ervaring

Via huishoudelijke hulp heb ik een prima hulp gevonden. De administratieve afwerking verloopt uitstekend.

britt

Goede ervaring

Uw ervaring

Hele leuke en gezellige vrouw en is heel fijn om in huis te hebben. Ze doet haar werk goed en communicatie is erg fijn.

Goede respons en match binnen zeer korte tijd

Zie hierboven

Numann

Inteediair huishoudelijke hulp

Uw ervaring

Huishuidelijkehulp.nl zoekt de juiste match voor ieder die op zoek is naar een huishoudelijke hulp en een werkzoekende. Communicatie via de site verloopt snel en adequaat. Nadat partijen elkaar... Huishuidelijkehulp.nl zoekt de juiste match voor ieder die op zoek is naar een huishoudelijke hulp en een werkzoekende. Communicatie via de site verloopt snel en adequaat. Nadat partijen elkaar gevonden hebben is de maandelijkse betaling prima geregeld op basis van een factuur.