Perfecte service

Uw ervaring

Duidelijke voorwaarden en erg snel huishoudelijke hulp gevonden. Kortom: tevreden!

van Harsel

Snelle reactie

Uw ervaring

De werkneemster heeft pas 1 dag gewerkt , dus daar kan ik nog niet veel over zeggen

Mamainneed

Tevreden

Uw ervaring

I am very much satisfied for how this company found me a match. It's easy and no fuss. Thanks for the help.

Salaris hulp

Uw ervaring

het is me nog steeds niet duidelijk hoeveel van haar uurloon de hulp moet afdragen aan uw organisatie.

Peters

Redelijk tevreden

Uw ervaring

jammer van de eerste match die vanuit de huishoudelijke hulp niet echt serieus was. Eindelijk een nieuwe hulp en het dan na 3 keer laten afweten omdat ze het te druk had.

Goede match gemaakt en snel!

Uw ervaring

prettige manier om aan een hulp te komen binnen de omgeving waar we wonen

vervoort-Huijs

Uw ervaring

Nog maar een ervaring. Die was niet goed.

Innerlijk Fit Kantoren

Keurige behandeling, makkelijke werkwijze

Uw ervaring

Prima organisatie, nette hulp, vriendelijke benadering, makkelijke werkwijze

🐾 & 🐶

Toppie.

Uw ervaring

Je denkt omdat je in een uithoek vh land woont dat de zoektocht naar hulp hopeloos zal zijn maar het was allemaal vlotjes geregeld , en wat is het prettig om HULP te krijgen... na wat spookachtige... Je denkt omdat je in een uithoek vh land woont dat de zoektocht naar hulp hopeloos zal zijn maar het was allemaal vlotjes geregeld , en wat is het prettig om HULP te krijgen... na wat spookachtige ervaringen zal het een opluchting zijn dat dit deel van het huishouden je uit handen genomen word , onze dank is groot !

Beoordeling

Uw ervaring

Ik word netjes geholpen dus ben tevreden