Vledder Niessink.

Een hulp zoeken in de plaats waar de aanvrager woont, dat is voor beide partijen het beste. vriendelijke groet J Vledder Niessink.

Uw ervaring

Is niet van toepassing daar ik nog niemand heb gehad die bij mij gewerkt heeft van jullie.

Hallo Vledder Niessink,
Hallo Vledder Niessink,
Fijn om te lezen dat jij tot zover een goede ervaring hebt met onze dienstverlening. Als er wel iets is dan vernemen wij het graag zodat wij dit meteen voor je kunnen oplossen.
Groeten Hans

Fabienne

Hoi Fabienne,
Fijn om te lezen dat jij louter goede ervaringen hebt met onze dienstverlening.

Larissa prevoo

Nog geen match, maar wel betalen

Uw ervaring

Het is tot op heden niet gelukt om een huishoudelijke hulp te vinden. Geen match, maar je moet wel betalen.

Hallo Larissa,
Hallo Larissa,
Dan gaat er iets mis als dit het geval is, volgens onze gegevens heb jij namelijk op 29 juni doorgegeven dat de hulp vanaf 7 juli is gestart met poetsen. Als de hulp niet start dan dien jij dit zelf aan ons door te geven via jouw account op onze website zodat wij een andere hulp kunnen zoeken. Als jij niets doorgeeft kunnen wij niks voor je betekenen.

Ikzoekhuishoudelijke hulp

Mixed

Uw ervaring

Soms een Match en dan zeggen ze af ..
En Jammer dat er Geen Reisvergoeding is

Hallo,
Hallo,
Vervelend om te lezen dat sommige afspraken worden afgezegd terwijl jij er vanuit gaat dat dit wel doorgaat, wij doen ons best om dit te voorkomen. Een reisvergoeding kan helaas belastingtechnisch niet worden aangeboden, dit komt omdat het om een particuliere overeenkomst betreft tussen opdrachtgever en hulp. Als jij verder nog vragen hebt dan vernemen wij het graag.

Paul Louwerse

Snelle en goede communicatie

Uw ervaring

Snel een geschikte kandidaat gevonden

Hoi Paul,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening.
Groetjes Hans.

Agnès Stolwijk en Ton Willems

Heldere aanpak

Prettige hulp.

Hallo Agnès en Ton,
Fijn om te lezen dat jullie tevreden bent met onze dienstverlening.
Groeten Hans.

Nijssen Brockmuller

Prima service!

Uw ervaring

Snelle inwerktreding van onze schoonmaakhulp en goede afspraken.

Hoi Nijssen Brockmuller,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening.
Groetjes Hans.

M. Luksemburg

Nog geen oordeel

Uw ervaring

Nu nog geen ervaring verder; de hulp begint over 1 1/2 week. Maar jullie hebben iemand gevonden en dat is veel waard. We wachten het verder af.

Hoi M. Luksemburg,
Wij vinden het erg prettig om te lezen dat jij tot nu toe tevreden bent over onze dienstverlening.
Mocht er toch iets zijn dan horen wij het graag.

Marry en Markus Rispens.

Handige hulp.

Uw ervaring

We hebben een goede klik met Rachel. Wij zien het met haar wel zitten. Dank zij jullie bedrijf krijgen we o.i. een passende hulp.

Hallo Marry en Markus,
Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn met de geboden hulp.

De haan

Nette hulp gehad

Hallo De Haan,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met de aangeboden hulp.