Anne-Marie

Hulp was snel geregeld

Hoi Anne-Marie,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent en alles zo snel geregeld was.

Teunissen

Waardeloos

Uw ervaring

Waardeloos, sturen factuur en incasseren. Makkelijk verdienen zo

Hoi Teunissen,
Hoi Teunissen,
Wij zien in de correspondentie dat er sprake is van een misverstand aan jou zijde, wij zijn namelijk niet het bedrijf geweest dat automatisch heeft geïncasseerd. Dit hebben wij per mail ook met jou gecommuniceerd, wij betreuren dat jij dit niet hebt aangepast in de review. Mochten wij verder nog iets doen, dan vernemen wij het graag.

De Vergulpers

Dat is dan nog vrij vlot gegaan

Uw ervaring

Dat moet ik nog eerst zien?

Hallo De Vergulpers,
Fijn om te lezen dat het zo vlot is geregeld allemaal.

Kavita

Hulp in huishouding

Uw ervaring

Nog geen ervaring met de hulp zelf. Zij begint morgen. Het bedrijf zelf is snel met reageren en binnen een dag heb ik een hulp aangeboden gekregen. We gaan het verder ervaren.

Hallo Kavita,

H.LIndeijer

Ervaring met een van uw medewerkers

Uw ervaring

Vriendelijk, goed geschoold in het werk, belangstelling voor de cliënt in hun doen en laten, heeft een goede en vlotte omgangsvorm

Hallo H,
Fijn om te lezen dat jij zo'n positieve ervaring hebt met de voorgestelde kandidaten.

Datema

(Bewerkt)

Zij start pas op 1 juni, kan dus nog geen beoordeling geven

Administratief goed
Geschikte hulp vinden zeer matig.

Hallo Datema,
Hallo Datema,
Volgens onze gegevens is de 1e kandidaat direct aan de slag gegaan, als dit niet klopt dien jij dit zelf door te geven. Wij kunnen niets voor je betekenen als wij niet op de hoogte zijn dat dat jij een nieuwe hulp wenst.

J.A.P. Van der Werf

Redelijk

Positief: snel
Negatief: het voelt als weinig betrokken, de eerste factuur was al binnen voordat ik een gesprek kon hebben met de kandidaat.
Verder heeft deze kandidaat geen training...
Positief: snel
Verder heeft deze kandidaat geen training gehad, terwijl daarmee wel wordt geadverteerd; de training is ook niet aan haar aangeboden.
Tips: meerdere kandidaten voorstellen met uitgebreidere omschrijving ( leeftijd, ervaring, taal). Goede bereikbaarheid is wat mij betreft belangrijk.

Beste J.A.P. Van der Werf,
Beste J.A.P. Van der Werf,
Bedankt voor de review, de benoemde factuur heeft geen betrekking op werkzaamheden van de hulp. Vandaar dat wij deze verstuurd hebben zodra wij iemand gevonden hebben, daarna start de garantie. Mocht de kandidaat niet bevallen of niet starten kun je vervolgens vervanging aanvragen. De voorgestelde kandidaat heeft inderdaad geen gebruik gemaakt van de training maar deze is wel aangeboden, als de kandidaat inlogt via het account kan deze hier alsnog gebruik van maken. Wij kunnen helaas geen meerdere kandidaten voorstellen omdat wij werk op maat leveren, wij zoeken namelijk expliciet naar een specifiek persoon die voldoet aan de door jouw opgegeven eisen. Mochten wij verder nog iets kunnen doen vernemen wij het graag.
Groeten Hans

Heins

Super

Uw ervaring

Het werken via hulp-in-huis bevalt me uitstekend, leuke en dankbare adressen en lekker de handen uit de mouwen steken.

Hey Heins,

wind

Goed.

goed

Hallo Wind,
Fijn om te lezen dat jij zo'n goede ervaring hebt met onze diensten.