F.A. Da Costa Pereira

Zeer goede kwaliteit service

Uw ervaring

Mijn ervaring is 5 sterren! Ik ben tevreden. Dankjewel.

Hallo F.A. Da Costa Pereira,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening.

Geurt-Jan

Positief

Hallo Geurt-Jan,
Fijn om te lezen dat jij een positieve ervaring hebt met onze dienstverlening.

Mady

Hulp reageerde niet, maar nu wel al betalen

Uw ervaring

Start betalen, bij eerste hulp die niet meer reageerde, nog steeds geen nieuwe hulp aangeboden.

Hallo Mady,
Hallo Mady,
De werkzaamheden van een hulp vallen niet onder onze dienstverlening, jij betaald hier de hulp immers rechtstreeks een uurloon voor als deze bij jou gewerkt heeft. Wij hebben jou hier inmiddels al een oplossing voor aangeboden, wij hopen snel een geschikte hulp voor te stellen.

Ans Schutte

Tot nu toe een 10

Hele snelle match

Hoi Ans,
Fijn om te lezen dat jij tot nu toe tevreden bent met onze dienstverlening, mocht er nog iets zijn dan horen wij dit graag.

Liesanne Erents

Eerste bezoek huishoudelijke hulp

Uw ervaring

Zeer gemotiveerde en vriendelijke jongedame die van aanpakken weer.

Hallo Liesanne,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze diensverlening.

Jan

Te snel

Uw ervaring

Jullie vragen te snel. Naar de dienstverlening. Chanelly’s Roberts komt pas volgende week en we hebben dus nog geen ervaring met haar

Hoi Jan,
Heeft de hulp inmiddels gewerkt? Dan kun je wellicht jouw review nog aanpassen.

Owen aizek

Window cleaner, Floor cleaner.

Uw ervaring

Cleaned restrooms twice daily, restocking toilet paper, towels, and soap as needed.

Hallo Owen,
Fijn om te lezen dat jij tevreden bent met onze dienstverlening.

C. Hekhuis

Is prima

Heb nog geen ervaring

Hallo C. Hekhuis,
Fijn om te lezen dat jij onze dienstverlening tot zover als positief hebt ervaren, mocht er verder nog iets zijn dan horen wij het graag.

H. Huurnink

Na een week wachten nog geen response

NEE, nog niet

Hallo H. Huurnink,
Hallo H. Huurnink,
Wij hebben helaas er iets langer over gedaan dan een week om een geschikte kandidaat te vinden, dat komt omdat wij afhankelijk zijn van de beschikbaarheid en reactiesnelheid van de hulpen in jouw regio. Wij kunnen pas iemand voorstellen als wij zeker weten dat deze kan voldoen aan jouw eisen en criteria.

V Belkum

Geen idee

Uw ervaring

Na een aanmelding krijg ik meteen een uitnodiging om een positieve feedback te schrijven. Over wat?

Hallo V. Belkum,
Hallo V. Belkum,
Je hoeft niet meteen gebruik te maken van deze mogelijkheid om feedback achter te laten, je kunt ook even wachten totdat jij voor jouw gevoel een goed beeld hebt van onze dienstverlening en dan pas een review achterlaten.