Floor Krassenburg

Organisatie niet eerlijk

Uw ervaring

Mijn toekomstige hulp werd aangeprezen door de organisatie omdat ze bij 3 andere adressen bij mij in de buurt ook schoon zou maken. Nu heb ik haar vandaag uitgebreid gesproken en dat is niet waar.... Mijn toekomstige hulp werd aangeprezen door de organisatie omdat ze bij 3 andere adressen bij mij in de buurt ook schoon zou maken. Nu heb ik haar vandaag uitgebreid gesproken en dat is niet waar. Ik vind dat vreemd. Bovendien vind ik het lastig dat ik geen referenties kan checken. je laat iemand toch vrij in je huis rondlopen.

Hallo Floor,
Hallo Floor,
Wij hebben geprobeerd om contact te krijgen over deze review, dit is helaas niet gelukt. Mocht je alsnog contact willen hierover horen wij het uiteraard graag. Volgens ons systeem heeft deze hulp op dit moment 9 contracten en nog eens 5 geaccepteerde opdrachten waar nog geen startdatum voor is. Indien dit niet klopt dient de hulp dit door te geven als de hulp dit niet doet betekend dat niet dat wij niet eerlijk zijn. De hulp verzuimd dan gewoon te vermelden dat sommige opdrachten gestopt zijn of niet meer doorgaan. Het wel degelijk mogelijk om referenties te checken, deze dien je alleen zelf op te vragen bij de hulp omdat wij de gegevens van andere opdrachtgevers niet mogen delen met jou.

Terry

Aangevraagd maar nog niks gehoord of gezien,wat moet ik beoordelen???

Uw ervaring

.??? Wil ook geen ster geven maar anders kom ik niet op de volgende pagina!

Hallo Terry,
wij hebben inderdaad no niemand kunnen vinden, zodra dit het geval is hoor jij van ons.

Ina en Han de Kam

Mislukt

Uw ervaring

Aan het lijntje gehouden door Frans

Hallo Ina en Han,
Hallo Ina en Han,
Wij vinden het erg vervelend dat deze kandidaat op deze wijze is omgegaan met uw zorgaanvraag. Wij hebben de kandidaat hier inmiddels op aangesproken. Wij hopen dat u alsnog tevreden bent met de aangeboden oplossing, indien wij verder nog iets kunnen doen vernemen wij dit graag.

Henri Kamphuis

Hulp in huis

Goede ervaring mee

Hallo Henri,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent .

N.V.T.

Komt allemaal goed over.

Nog niet.

Hallo,
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent.

Bod

Beoordeling

Goed te noemen

Hallo Bod,

Bos Smit

huishoudelijke hulp.

Hallo Bos smit,

Ikzoekeenzorgsamehukp

Aanvraag hulp in huis gekregen

Goede ervaring

Hallo,

F,H, Marsman

Contact met schoonmaker is niet mogelijk. Via telefoon, whats app. Eline Couwenberg reageert niet.

Slecht

Hallo F.H. Marsman,
Hallo F.H. Marsman,
Volgens onze gegevens heeft u inmiddels al geruime tijd een hulp die via ons bij u werkzaam is. Wij betreuren dat u dit niet heeft vermeld in uw aanvraag. Indien dit dezelfde hulp is kunt u dit aan ons doorgeven dan kunnen wij een andere kandidaat voor u zoeken. Indien u niets doorgeeft kunnen wij hierin niets voor u betekenen.

Aafke Veer

(Bewerkt)

Geen hulp gevonden

Uw ervaring

De eerst voorgestelde kandidaat voldeed niet aan mijn voorwaarden en de tweede reageerde niet op mijn mail. Het bedrijf heeft goed gereageerd op deze negatieve ervaringen.

Hallo Aafke,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de aangeboden oplossing.