Belinda
Dit bedrijf levert volgens afspraak en hebben prachtige bloembakken en potten, het komt allemaal goed verpakt aan.
Heel goed
Prachtige witte Ripple - bloembakken van Ikala. Schappelijke prijs! Bakken werden zelfs op zondagmorgen bezorgd en naar eerste verdieping gebracht. Mr. Gatsonides doet het prima.
Wat een service persoonlijke bezorging van onze potten.
Prima geregeld, mooie bakken!!
Goede service
Makkelijk om contact te maken, vriendelijk en klantgericht
Super tevreden
duidelijke communicatie, snelle levering en aardige bezorger
Snelle levering, goede kwaliteit!
Prachtige bloempotten. Reeds jaren geleden aangekocht en nu opnieuw. Goede kwaliteit.
Snelle levering. Mooi product met een nette prijs.
Mooie plantenbakken
Ikala verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ikala heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Wat een service persoonlijke bezorging van onze potten.
Prima geregeld, mooie bakken!!
Goede service
Makkelijk om contact te maken, vriendelijk en klantgericht
Super tevreden
duidelijke communicatie, snelle levering en aardige bezorger
Snelle levering, goede kwaliteit!
Snelle levering. Mooi product met een nette prijs.
Mooie plantenbakken
Ikala heeft de volgende resultaten bereikt: