Ikala

Louise van den Burg

Ervaringen zijn goed

Elly Kreukniet

Heel goed. Al kan de levering wel wat sneller

SMKR

Prima - geen ervaring met klantenservice !!

Pat

Helaas valt de hoge plantenbak om bij veel wind. Het is alleen geschikt om tegen een muur te zetten

Reactie Ikala:

Jammer om te horen dat de aankoop niet naar wens is. We hadden u graag van advies voorzien voor de juiste plaatsing van het product. Op plekken waar het hard kan waaien kan het soms een uitdaging... Jammer om te horen dat de aankoop niet naar wens is. We hadden u graag van advies voorzien voor de juiste plaatsing van het product. Op plekken waar het hard kan waaien kan het soms een uitdaging zijn en dan is wellicht een lagere plantenbak een betere oplossing. In de meeste gevallen is verzwaren of verankeren meer dan voldoende. Als u alsnog advies wenst, zijn wij u graag van dienst en denken graag met u mee. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen op 085-2007824.

A. Schouten

Uitstekend

Jeroen Westbroek

Netjes verpakt en vlotte levering, prachtige aanvulling voor mijn tuin

K. Landwaart

Er ging iets mis met bezorging door DHL. Contact met Ikala opgenomen en de volgende dag kwamen ze de plantenbak zelf bezorgen. Mooi product. Super service!

Anneke Schuurbiers

Iedere bestelling wordt netjes geleverd. De bloempotten die ik besteld had lange witte 70 cm zien er prachtig uit.

Justjeff Van den Broek

Diverse keren plantenbakken besteld. Zijn van zeer goede kwaliteit en voor een mooie prijs. Dhr Clint komt zijn afspraken altijd waar.

v.Es

Top klantenservice. Had een probleempje met levering door DHL waardoor de bestelling terug werd gestuurd naar Ikala. Gebeld met Ikala, super vriendelijk werd mij verteld dat ze de bestelling zelf... Top klantenservice. Had een probleempje met levering door DHL waardoor de bestelling terug werd gestuurd naar Ikala. Gebeld met Ikala, super vriendelijk werd mij verteld dat ze de bestelling zelf kwamen brengen. Paar dagen later mijn bestelde mooie plantenbak gekregen.
Perfect,kan iedereen aanbevelen.