Ikala

Mooie producten en snelle levering

Prima Website duidelijke informatie.

Goede product informatie en goede levering.

sophie

Leuke producten, prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Het verpakken van de bestelling kon beter, doos was eigenlijk te klein voor de bestelling en opvulling (tegen stoten etc.)
ontbrak. Leuke producten, prima prijs/kwaliteitsverhouding.
ontbrak.
DHL is een trage bezorgdienst, het pakket lag 2 dagen in een depot waardoor er tussen bestelling en levering 6 dagen lag.

Reactie Ikala:

Bedankt voor uw review en jammer om te horen dat het niet naar wens is verlopen. Ik heb het even voor u nagekeken en de 2 dagen in het depot was het weekend. De bezorging heeft 3 werkdagen in beslag... Bedankt voor uw review en jammer om te horen dat het niet naar wens is verlopen. Ik heb het even voor u nagekeken en de 2 dagen in het depot was het weekend. De bezorging heeft 3 werkdagen in beslag genomen. Bestellingen worden namelijk op maandag, woensdag en vrijdag verstuurd, zoals ook op de productpagina's en in de servicevoorwaarden staat vermeldt. De producten en dozen zijn van dermate sterke kwaliteit dat opvullen niet nodig is en wat minder afval voor onze klanten oplevert. Desalniettemin nemen wij uw feedback van harte aan en zien u graag terug als klant.

Patrice

Goed geholpen nog even twijfel over kleur, maar keurig antwoord op mijn vraag.

Ik heb maar 1 x iets besteld dus.... mijn ervaring met het bedrijf is goed

Eerste indruk van mijn bestelling is goed, pakket tevens degelijk verpakt & verzonden .
Heeft een mooie uitstraling en de binnenpot is ideaal.