Elaine

Movie producten, goede reviews en top service

De reviews over de voedingsBHs zijn erg nuttig (ook de maatwijzer). Daardoor heb ik een prachtige Mammae BH kunnen kopen die borstvoeden niet alleen handig en discreet maakt, maar ook erg elegant en... De reviews over de voedingsBHs zijn erg nuttig (ook de maatwijzer). Daardoor heb ik een prachtige Mammae BH kunnen kopen die borstvoeden niet alleen handig en discreet maakt, maar ook erg elegant en sexy zijn. Service was erg snel en goed verzorgd.

Marleen

Fijne producten, goed advies, vriendelijke en snelle service

Kwaliteitsspullen, goede omschrijving die helpt bij het maken van een keuze. Bij vragen krijg je snel en vriendelijk antwoord. Snelle levering.

Rogier Neefe

Ook voor papa's prima winkel, scherpe prijs

Aankoop van product ("slaapschaap") simpel, snel geleverd en dat alles tegen een scherpe prijs. Prima service dus!

Hanneloes

Ergopouch 0.3

Hele snelle levering. Door de goede beschrijving een goede keus in slaapzak kunnen maken.

Kirsten

Borstkolf besteld

Overzichtelijke site, nuttige informatie, makkelijk besteld! En de volgende dag al in huis!

Joost Welten

Ik kreeg een babyfoon thuis die niet goed werkte en ben met uitstekende service goed geholpen

Ik kreeg een babyfoon thuis waar het geluid niet van werkte, de rest wel. Hierover heb ik contact opgenomen. Er werd eerst nog een suggestie gedaan hoe dit op te lossen maar dat werkte niet. Omdat... Ik kreeg een babyfoon thuis waar het geluid niet van werkte, de rest wel. Hierover heb ik contact opgenomen. Er werd eerst nog een suggestie gedaan hoe dit op te lossen maar dat werkte niet. Omdat ik al snel op vakantie zou gaan moest ik snel een werkende babyfoon hebben. Er is me toen al een nieuwe opgestuurd. De oude zou ik dan terug sturen als het daarmee opgelost was. Dat was zo.

M. Moree

Aanrader!

Ik ben geen snelle internetkoper. Ik vergelijk alle prijzen en wik en weeg alles af, maar bij ikbenmama.nl weet ik dat ik altijd een goede deal heb.
Als jonge moeder heb je weleens snel iets...
Als jonge moeder heb je weleens snel iets in huis nodig en ze hebben hier echt van alles.. En de volgende dag in huis zonder verzendkosten. Ik raad het iedereen aan! Heb zelfs hun sticker op mijn fiets geplakt om reclame te maken voor hun winkel. Zó tevreden ben ik!

C. Krijnen

Perfecte (klanten)service!

Had een product besteld welke al eens teruggestuurd was door een andere klant. Dezer klant was niet heel erg netjes met het product omgegaan. Hier na ontvangst direct over contact opgenomen met... Had een product besteld welke al eens teruggestuurd was door een andere klant. Dezer klant was niet heel erg netjes met het product omgegaan. Hier na ontvangst direct over contact opgenomen met IKBENMAMA.NL
Snelle respons terug gekregen, dat ze direct dezelfde dag nog een nieuw exemplaar naar mij toe zouden sturen. Zelfs de verzendkosten zijn netjes gedeclareerd door hun.
Als ik weer wat nodig heb voor de kleine, zal ik zonder twijfelen weer IKBENMAMA raadplegen.

Tiffany

Zeer goede service

Zeer goede service en snelle levering!

Stephanie

Goede en snelle service.

Ik had op korte termijn een dubbele kolf nodig. Op deze site de dubbele kolf voordelig kunnen bestellen. De kolf werd snel bezorgd. Netjes verpakt.