Bianca

Prima en snel

Snel geleverd
Mooi verpakt

Linda

Bestellen ging makkelijk, overzichtelijke website, duidelijke informatie

Ik kocht een product uit de outlet, fijn om dan toch eerst een foto gemaild te krijgen met het "foutje" zodat je precies weet wat je thuis krijgt. Vervolgens snelle verzending

Prima! Alles erg duidelijk en werkte snel

Snelle levering en netjes ingepakt

Gemakkelijke

Handige site

Janneke

Goed, makkelijk en prettig. Telefonisch goed bereikbaar voor advies en leuk en netjes ingepakt.

Retour was geen enkel probleem en is vlot afgehandeld, heel fijn. Bedankt voor de goede service!

Monique

Super soepel en duidelijk.

Eigenlijk alles ging super snel. Indien nodig had ik om advies kunnen vragen. De bestelling was snel rond en werd al snel verzonden! Erg fijn! Daarnaast is de draagzak prachtig en vond ik het... Eigenlijk alles ging super snel. Indien nodig had ik om advies kunnen vragen. De bestelling was snel rond en werd al snel verzonden! Erg fijn! Daarnaast is de draagzak prachtig en vond ik het persoonlijke berichtje en de lekkere reep chocola helemaal lief. Dat is iets dat je als bedrijf echt niet hoeft te doen, maar het toch een stuk persoonlijker maakt. Een cadeautje om de bestelling uit te morgen pakken!

Sabrina

Heel fijn en makkelijk

De klantenservice is top! Ik heb al lang niet meer zo een goede service gehad bij een online bestelling dus blijf vooral zo doorgaan!Heel erg fijn:)

Warnders

Prima!!

Snelle levering en uitvoering.

Cindy

Ik heb de wieg op een beurs gekocht, de bezorging ging perfect.

snelle levering, kwalitatieve wieg.

Mara

Makkelijk en alles ging gesmeerd!

Alles