Dit ging zeer snel, we hebben de aankoop op een beurs gedaan, maar het bestellen ging vlot

De bestelling is ook inderdaad dezelfde dag verzonden, nog voordat ik thuis was drie uur na bestelling had ik al een mailtje dat de verzending verstuurd was.

Eline

Erg goed en vanzelfsprekend!

Overzichtelijke website met veel informatie

J.

Duidelijk. Ik heb snel gevonden wat ik zocht.

Snelle verzending, goed verpakt, leuk dat er een verrassing in de doos zat (reep Tony Chocolonely) .

Goed en snel

Dat het allemaal soepeltjes verliep

E.

Alles stond duidelijk aangegeven en ook snel binnen

Product is precies wat we zoeken. Erg blij mee! Ook niet verkeerd om chocola erbij te doen;)

Faa motia

Product kwam de volgende dag al thuis aan

Het contact gaat heel vlot en vriendelijk. Ik ben zo snel geholpen.

Producten goed geordend aangeboden, makkelijk besteld, snel verzonden

Mooie producten

Makkelijk en snel. Netjes geleverd

Kortingscode beschikbaar. Jammer dat veel draagzakken niet op voorraad waren.

Hester

Mijn product was in eerste instantie niet op voorraad. Ik heb daarom een mailtje gestuurd met wanneer het weer leverbaar zou zijn. Ik kreeg snel een antwoord terug en zij zouden mij op de hoogte... Mijn product was in eerste instantie niet op voorraad. Ik heb daarom een mailtje gestuurd met wanneer het weer leverbaar zou zijn. Ik kreeg snel een antwoord terug en zij zouden mij op de hoogte houden wanneer het er weer was. Zo kreeg ik een aantal dagen later netjes een mailtje met dat mijn product weer te bestellen was.

Persoonlijk contact via de mail. Op de pakbon een persoonlijk berichtje.

Fijne site, vlot afgerekend, vlotte bezorging, zorgvuldig ingepakt.

Chocola!! Echt wat je nodig hebt als mama die gaat oefenen met een nieuwe draagzak. En de persoonlijke note op het orderformulier is ook erg attent.