Ik was specifiek op zoek naar de Tula Explore en vond deze op bol.com. Maar ik zag dat de levering door ikbenmama.nl werd gedaan, dus bezocht ik de website om de bestelling direct bij ikbenmama te... Ik was specifiek op zoek naar de Tula Explore en vond deze op bol.com. Maar ik zag dat de levering door ikbenmama.nl werd gedaan, dus bezocht ik de website om de bestelling direct bij ikbenmama te plaatsen. Het bestellen ging heel makkelijk.

De bestelling werd snel afgehandeld en ik had het eerstvolgende bezorgmoment de draagzak in huis. Ik vond het leuk dat me veel draagplezier werd gewenst, dit stond op de pakbon geschreven.

leuk dat jullie tonnie meestuurde!

Britt V.

Makkelijk

Personalization of the shipped items!!

Snelle verzending en netjes verpakt

Snelle verzending, gratis reep chocolade bij de bestelling

Ging makkelijk en voorraad aanwezig.

Assortiment en service.

Nel

Doordat we op een bepaald product zochten , kwamen we hierbij uit.
Productinformatie was duidelijk en correct, de bestelling duidelijk en de bezorging vlg afspraak.
Heel prettig...
Doordat we op een bepaald product zochten , kwamen we hierbij uit.
Heel prettig allemaal..

Snelle bezorging
Attent dat op de rekening een excuus stond voor de te grote doos. Dit komt erg persoonlijk over.

Bestelproces ok, alleen word je doorverwezen naar website van aankoop product en daar komen verzendkosten extra bij, wat ik een heel onaangename ervaring vond, eigenlijk is jullie website een... Bestelproces ok, alleen word je doorverwezen naar website van aankoop product en daar komen verzendkosten extra bij, wat ik een heel onaangename ervaring vond, eigenlijk is jullie website een tussenschakel waar niet gehele prijs vermeld staat, ik voelde me daardoor bekocht omdat ik uiteindelijk bijna 6 euro meer moest betalen, jammer dat jullie dat niet duidelijker vermelden!

goedkope producten, makkelijk toegankelijk

Uitstekend

Weet ik inmiddels niet meer. Leuk de toevoeging van chocoladereep. Product is snel geleverd

Candace

De site is overzichtelijk en ik kon makkelijk een bestelling plaatsen!

Wat ik ontzetten prettig vind aan ‘ikbenmama’ is dat ze snel en heel klantvriendelijk zijn via mailcontact! Heel prettig!

Lotte

De website is in orde en het bestelproces was supersnel. Meteen de volgende dag de bestelling in huis (met een persoonlijke boodschap)

Uitgebreide informatie bij de producten. Persoonlijke ‘benadering’ (zoals de nieuwsbrief en Instagram)