GR
Ik had al een prijs voor het renoveren van mijn trap, ook nog een formulier ingevuld naar aanleiding van een advertentie. Ik kreeg twee reacties waarvan een voordeliger.
- Verbeter punten?
- Groter lettertype
1 reactie gekregen zeer teleurstellend
Wat een leuk initiatief, ik wilde een prijs weten voor mijn traprenovatie en het schilderwerk van mijn buitenkozijnen. Door simpel twee formulieren in te vullen kreeg ik scherpe prijzen van bedrijven uit mijn regio. Ik heb kunnen besparen, maar uiteindelijk heb ik niet de goedkoopste schilder genomen maar een die er tussen in zat. Erg tevreden!
Te lang wachten op 1 reactie
Handig voor als er iets voor je huis moet gebeuren.
Veel tips over verbouwen goed kunnen gebruiken. Ik heb een formulier ingevuld om offertes te vergelijken en dat heeft zeker geholpen besparing was geen 40% maar toch mooi meegenomen
Helemaal fantastisch. Ik heb enorm kunnen besparen op mijn kunststof kozijn. Hierdoor heb ik geld over kunnen houden voor de juiste bank.
Handige tool om te besparen op mijn klus. Door te vergelijken bespaarde ik behoorlijk op mijn stucwerk kosten. Een woord Super!!
Fijne site flink kunnen besparen op dakkapel kosten.
Ik heb het al aan een paar kennissen de tip gegeven om hier een kijkje te nemen. Alle klustips gemakkelijk te vinden. Door klussen die ik zelf kon doen aan te pakken heb ik een hoop geld bespaart!
Prima ervaring wat mijn betreft, snel en volledig geholpen. Gemakkelijk kunnen besparen op mijn klussen in en rondom het huis. Voor iemand met twee linker handen een uitkomst!
Prima ervaring gehad met dit bedrijf, voor herhaling vatbaar dat zeker
Fijn geholpen en goed resultaat
Goede ervaring gehad op deze site
Super! Overzichtelijk, snelle reactie en goede service.
ikknapmijnhuisop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ikknapmijnhuisop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
1 reactie gekregen zeer teleurstellend
Te lang wachten op 1 reactie
Handig voor als er iets voor je huis moet gebeuren.
Fijne site flink kunnen besparen op dakkapel kosten.
Prima ervaring gehad met dit bedrijf, voor herhaling vatbaar dat zeker
Fijn geholpen en goed resultaat
Goede ervaring gehad op deze site
Super! Overzichtelijk, snelle reactie en goede service.
ikknapmijnhuisop.nl heeft de volgende resultaten bereikt: