Het deurgordijn was niet echt goedkoop, maar ik ben wel tevreden over de kwaliteit. Met mooie aluminium bovenlijst en slim eenvoudig ophangsysteem. Snelle opvolging op mijn vragen ook, dus prima...Het deurgordijn was niet echt goedkoop, maar ik ben wel tevreden over de kwaliteit. Met mooie aluminium bovenlijst en slim eenvoudig ophangsysteem. Snelle opvolging op mijn vragen ook, dus prima service bij deze winkel. Dank u !
Maaike
Mooi deurgordijn. Wij hadden eerst een hordeur maar dat was niet echt handig met de hond. Bij dit vliegengordijn loop je er gewoon doorheen. In een kwartiertje hangt hij. Precies wat ik zocht !
Janne
Ik zag dit La Tenda deurgordijn bij mijn zus in Apeldoorn, en was gelijk verkocht. Je loopt er zo doorheen, en het sluit de deur goed af tegen de vliegen. Met een schaar even alle koorden 8cm...Ik zag dit La Tenda deurgordijn bij mijn zus in Apeldoorn, en was gelijk verkocht. Je loopt er zo doorheen, en het sluit de deur goed af tegen de vliegen. Met een schaar even alle koorden 8cm ingekort omdat mijn deur iets lager is dan normaal. Helemaal tevreden. Snelle levering. Nu nog wachten op mooi weer, zodat de tuindeur ook open kan..
Walter van Bussel
Heb het gordijn net binnengekregen. Ziet er zeer verzorgd uit in een degelijke doos. Heb hem zonder moeite kunnen ophangen. Naar mijn mening een prima kwaliteit!
Johan van Leeuwen
Dik tevreden met mijn nieuwe deurgordijn (La Tenda LAZIO1). Dinsdagavond besteld, en donderdag geleverd. Het gordijn kwam koud en enigszins gedraaid uit de doos, en hing dus niet meteen recht....Dik tevreden met mijn nieuwe deurgordijn (La Tenda LAZIO1). Dinsdagavond besteld, en donderdag geleverd. Het gordijn kwam koud en enigszins gedraaid uit de doos, en hing dus niet meteen recht. Vanochtend een half uurtje op de verwarming gelegd bij 30graden. Dat doet wonderen, want het deurgordijn hangt nu wel al mooi recht. Complimenten ook voor het mooie luxe bovenprofiel. Gemakkelijke montage.
Johan van Leeuwen
Dik tevreden met mijn nieuwe La Tenda deurgordijn (Lazio1) Dinsdagavond besteld, en donderdag geleverd. Het gordijn kwam koud, enigszins 'gedraaid' uit de doos, en hing dus niet meteen recht....Dik tevreden met mijn nieuwe La Tenda deurgordijn (Lazio1) Dinsdagavond besteld, en donderdag geleverd. Het gordijn kwam koud, enigszins 'gedraaid' uit de doos, en hing dus niet meteen recht. Vanochtend een half uurtje op de verwarming gelegd bij 30graden, en het deurgordijn hangt nu wel al mooi recht. Mooi luxe bovenprofiel en gemakkelijke montage !