9.6 /10

checkbox99% beveelt Ilona`s Silver & Gemstones aan!

N. Moree

Heel mooie producten van heel goede kwaliteit. Zeer klantvriendelijk heb ik ervaren.

Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Karuna Veerakathi

Supper service!

Snelle verzending, prijs

Bijouteria, Tineke Okkems

Prettig bedrijf, zeer klantvriendelijk en, indien nodig, denkend in oplossingen.

Kwaliteit!

Edith

Bestel al jaren edelstenen kralen en draad en gouden onderdelen naar tevredenheid

Heel veel keus in edelstenen kralen Top kwaliteit Tevens sieraadonderdelen zodat je makkelijk alles bij 1 kan bestellen. Goede prijzen en spaarsysteem

Julia Nolles

Prima, mooie kralen, goede service

assortiment

antonia&friends

koop al jaren en altijd tot volle tevredenheid

goede kwaliteit spullen

Floor

Zeer goed! Erg snelle levering en erg goede prijs-kwaliteit verhouding. Leuk kleinigheidje erbij gekregen, top! Zeker een aanrader!

Snelle levering, goeie kwaliteit, mooi product, niet duur.

Conja

Ik ben al jarenlang klant

Klantvriendelijk & service gericht

N.Jak

Kwaliteit producten

Goede communicatie

Sanaz Sadegh/ Terra Persa BV

Top service! Binnen 48 uur geleverd, alles veel mooier dan op de foto's.

Snelle levering, duidelijke communicatie

wilma

Top!

snel en altijd iets extra's

Hilde Dorgelo-Feenstra

Zo blij dat ik Ilona's webgems website ontdekt hebt, kwaliteit en zoveel mooie kralen, echte eyecandy!

Kwalitatief hoogwaardig. Vlot verstuurd, goed verpakt! Mooi armbandje erbij gekregen, dank je wel 💜

Snelle levering, netjes ingepakt

Marinson

Zeer mooie collectie, geen nepgedoe. Uitstekende lieve klantenservice, snelle en klantvriendelijke respons bij vragen.

Collectie, klantenservice, kennis van producten. Innoveren continue het assortiment.

Francis

Alles perfect

Mooi materiaal

Ilona`s Silver & Gemstones verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ilona`s Silver & Gemstones heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 28 juli 2013

Ilona`s Silver & Gemstones

Ilona`s Silver & Gemstones heeft alle kralen en onderdelen voor het zelf sieraden maken. Ilona Ermans reist enkele maanden per jaar door Azië langs lokale markten, kleine handelaren en slijperijen. Ilona zoekt met passie de mooiste kralen en onderdelen om sieraden te maken. Hierdoor is Ilona in staat een uniek, breed en dagelijks vernieuwend assortiment kralen samen te stellen. Uitgangspunt hierbij is de beste kwaliteit kralen voor de laagste prijs. Hopelijk deel jij mijn passie…

Deventerweg 2A

3843GD Harderwijk

N. Moree

Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

Karuna Veerakathi

antonia&friends

koop al jaren en altijd tot volle tevredenheid

goede kwaliteit spullen

Floor

Snelle levering, goeie kwaliteit, mooi product, niet duur.

Conja

Ik ben al jarenlang klant

Klantvriendelijk & service gericht

N.Jak

Kwaliteit producten

Goede communicatie

Sanaz Sadegh/ Terra Persa BV

Top service! Binnen 48 uur geleverd, alles veel mooier dan op de foto's.

Snelle levering, duidelijke communicatie

wilma