Wim de Gans

Snelle levering. Prima producten. Goede service.

Heel goed

Heel makkelijk, simpel en soepel in gebruik van het uitzoeken tot het ontvangen en zo nodig ook het terugsturen van dingen.

Ernest Marcus

Positief en hulpzaam en vriendelijk

Prima verzorgde zendingen.

Duidelijke site.

Handcrafts.nl

Ik ben al vanaf het begin klant bij Ilona. Ik heb steeds goeie ervaringen gehad. Grote keuze! Het leuke is dat de kwaliteit goed is, dat je nu ook dure producten kunt kopen, maar evengoed ook zeer... Ik ben al vanaf het begin klant bij Ilona. Ik heb steeds goeie ervaringen gehad. Grote keuze! Het leuke is dat de kwaliteit goed is, dat je nu ook dure producten kunt kopen, maar evengoed ook zeer betaalbare artikelen. Zo kan iedereen iets vinden naar haar/zijn smaak en draagkracht.

Klantvriendelijkheid en vatbaarheid voor nieuwe ideeën. Variatie en bij de tijds. Van alles iets te vinden, anders even overleggen en het komt in orde.

Zeer mooie kwaliteit en service.

Diny Vos

Goede ervaring bij Ilona's Silver & Gemstones
Mooie produkten, groot assortiment. Snelle levering. Alles netjes ingepakt. Leuke attentie krijg je bij bestelling

Zie eerste vraag.

Super

Ik had last minute een cadeautje nodig, via telefonisch contact de juiste producten gevonden, voor 17 uur besteld dus de volgende dat ook al in de bus.

Snelle en correcte levering en leuke attentie ontvangen.

Zeer snelle levering. Ik bestelde om 16.59u en had alles volgende dag al keurig verpakt in huis.

Mooie producten en goede service. Een super webshop!

Duidelijke productfoto's
Heldere informatie
Leuke attentie bij de levering