Amy Seijn

Ik bestel al jaren bij Ilona en ben zeer tevreden. Zij heeft altijd scherpe prijzen en prachtige edelsteentjes, ik ben vooral dol op facet geslepen! Als er iets omgeruild moet worden of ik heb een... Ik bestel al jaren bij Ilona en ben zeer tevreden. Zij heeft altijd scherpe prijzen en prachtige edelsteentjes, ik ben vooral dol op facet geslepen! Als er iets omgeruild moet worden of ik heb een andere vraag, het maakt niet uit, ik heb altijd snel antwoord en ze denkt met me mee, heel prettig is dat.
Ik heb al heel veel mensen blij gemaakt met een bijzondere mala met steentjes van Ilona.
Ik zeg ga zo door...... gr. Amy

Super snelle levering, goede service, goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Heel leuk dat je ook verzoekjes in kunt dienen als Ilona weer eens gaat inkopen.

Anke Meijers

Zeer professionele webshop voor het aanschaffen van hoge kwaliteit sieraden onderdelen. Zeer prettige zoekfuncties en volledig en compleet assortiment.

Ria Joosen

Ben heel erg blij dat ik dit bedrijf heb leren kennen

zij zorgen de bestelling direct af en zorgen dat alles perfect verzonden wordt

Mooie producten en een hele goede service.

Rixt

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zonder meer uitstekend.

De kwaliteit is goed en de bestellingen worden snel geleverd.

Alie

Vlotte afhandeling van de bestelling en snelle levering

Parelsenzo

Vlotte service, stabiele aanbiedingenwissel, uitnodigend, bereikbaar/beschikbaar voor vragen

Heldere presentatie, grote variatie in producten

Elly

Bijzonder mooie producten van uitstekende kwaliteit.

T. Sabi

Deze webshop biedt een ruime keuze aan mooie en redelijk geprijsde artikelen. De site ziet er goed uit en is duidelijk en overzichtelijk. Bestellingen worden snel verzonden en je wordt via de mail... Deze webshop biedt een ruime keuze aan mooie en redelijk geprijsde artikelen. De site ziet er goed uit en is duidelijk en overzichtelijk. Bestellingen worden snel verzonden en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van het orderproces. Er worden vaak nieuwe artikelen aangeboden en het is altijd een plezier om even een bezoekje aan deze shop te brengen. Een uitstekende en betrouwbare shop waar ik tot nu toe geen enkele negatieve ervaring mee heb opgedaan.

snelle verzending
betrouwbaar
ruime keuze aan mooie artikelen
redelijke prijzen

Paula