9.6/10

Goed, er wordt meegedacht, goede communicatie

Mooie kwaliteit en communicatie is goed

Snelle levering, prima producten!

Goede info en uitleg op de website. Snelle reacties.

Super snel geleverd en goed bereikbaar op de mail.

Margreet

Bij dit vertrouwde adres deed ik weer een bestelling. En deze keer vanwege de cyberdagen 30 % korting.
Zoals altijd prachtige kralen en onderdelen!

Hermandine Boets

Ilona's Silver & Gelstones heeft een uitgebreid assortiment met mooie kralen en toebehoren. Er zijn een hele reeks betaalbare half-edelsteen kralen. De bestelling wordt vlot beha,deld en verzonden.... Ilona's Silver & Gelstones heeft een uitgebreid assortiment met mooie kralen en toebehoren. Er zijn een hele reeks betaalbare half-edelsteen kralen. De bestelling wordt vlot beha,deld en verzonden. De klantendienst is super.

Klantenservice: ik was vergeten de kortingcode in te vullen. Ik stuurde onmiddellijk een mail ('s avonds redelijk laat) en kreeg enkele minuten later een positief antwoord. Super!!!!

CorM

Ik heb goeie ervaringen met dit bedrijf

Op mn telefonische vragen krijg ik goed advies

D-ZIJNS

Op dit moment ben ik tevreden met eigenlijk alles :)

Ik ben heel blij met de persoonlijke aandacht van de labeltjes! Top!

Sabine DR

Leuke ervaring, mijn bestelling had wat vertraging opgelopen door problemen bij de post als gevolg van Black Friday, dit werd snel, vakkundig en op een persoonlijke manier opgevolgd door Ilona's... Leuke ervaring, mijn bestelling had wat vertraging opgelopen door problemen bij de post als gevolg van Black Friday, dit werd snel, vakkundig en op een persoonlijke manier opgevolgd door Ilona's Webgems. Fijn dat ze een kleine attentie bij de bestelling stoppen!

Heel mooie edelstenen die ook in kleine hoeveelheden kunnen besteld worden.

Eddy Selis Selis

Een zeer correcte afhandeling van de bestelling.De produkten zijn van zeer goede kwaliteit en heel vlug aan huis
gebracht.
De prijs van de produkten ligt zeker in verhouding met de...
gebracht.
De prijs van de produkten ligt zeker in verhouding met de kwaliteit.
Ik ga zeker nog bestellingen plaatsen.

correcte en vlugge afhandeling.

Anita porsius

Goeie website en super snelle levering
Keurig verpakt

Goeie website snelle levering keurig verpakt