Prima!

gewoon heel goed!

Koper

Nette site en zeer snelle afhandeling en verzending

De Edelstenenzolder

Snelle levering en goede producten. Mogelijkheid tot retournering als de spullen niet aan de verwachtingen voldoen met een snelle financiele afhandeling hiervan.
Soms kom ik er niet helemaal...
Soms kom ik er niet helemaal uit wat handig is om aan te schaffen en te verwerken in de sieraden die ik maak. Dan is telefonisch contact heel prettig en een goede aanvulling.

De snelle levering.
De mogelijkheid om spullen terug te sturen.

Absolute Bliss

Bedankt wederom voor de schitterende stenen. Altijd weer van hoge kwaliteit met een schitterende uitstraling en zuivere energie! De zilveren onderdelen zijn prachtig ook en met zulke mooie details... Bedankt wederom voor de schitterende stenen. Altijd weer van hoge kwaliteit met een schitterende uitstraling en zuivere energie! De zilveren onderdelen zijn prachtig ook en met zulke mooie details vervaardigd. Ik ben uiterst tevreden met mijn aankopen altijd weer, hartelijk dank hiervoor. Met liefdevolle groet,

Mariette Trustfull

Fantastische service verlening telefonisch en per email!

Laura

Everything was perfect, I received my parcel on time. All pearls and stones were intact and looked like on the pictures in the webshop.

Very fast dispatch; good descriptions of each product in the webshop

SKYLER JEWELS

Top service en zooooooo mooie producten ?

Jullie sterke punten zijn zeker jullie materiaal!! Alles perfect inorde.

G.M. Wanrooy-Koster

Alles wordt snel geleverd en ik ben er erg blij mee.

Ilona heeft heel fijn alle onderdelen van een object dat je wil maken alvast bij elkaar gezocht en dat kun je dan gelijk bestellen . Hwwl fijn

Bestel al jaren tot volle tevredenheid

zeer goede service

Margo van der Sluis

Uitstekend, zeer vriendelijk.

ze zin heel goed te benaderen en doen erg goed hun best voor je.

Anna Linde

Zeer tevreden. Ik zal zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Netjes verpakt en een leuk cadeautje ontvangen als extraatje bij mijn bestelling