Oju Ona

Bij Ilona bestellen we regelmatig producten. De kwaliteit is altijd prima en de levering is uitstekend. Altijd snel.

Het geheel is sterk.

Doortje

Super!

goede service!

Praktijk Norea

De bestelling was er snel en zeer verzorgd . En zelfs een kleine verrassing.

Zag en voelde zeer verzorgd.

Christel Hennekes

Een aangename verrassing is bestellen bij Ilona`s Silver & Gemstones. Alles klopt; de website, het bestellen, de snelle levering in een mooie verpakking met een persoonlijke boodschap. Én nog een... Een aangename verrassing is bestellen bij Ilona`s Silver & Gemstones. Alles klopt; de website, het bestellen, de snelle levering in een mooie verpakking met een persoonlijke boodschap. Én nog een attentie erbij.

Alles

Top

Goede ervaringen.

Supersnelle verzending en goede communicatie.

Bewust Gezond Leven

Fantastisch !! hele goeie service en supersnelle verzending !!!
Ik kom graag terug !

de supersnelle verzending !

Anny

Is goed,en Leuko naar te kijken

Materialen van slotjes enrijgmiddelen

yolly's gemstone bracelets yolande van broekhoven

Koop veel van mn materialen bij ilona's en als ik vragen heb heeft ze altijd tijd. De service is top en bij vergissingen denkt
ze altijd in oplossingen. Super bedrijf !!

mooie kwaliteit materialen en stenen kralen

Catherina

Ik ben zeer tevreden over ilona's silver en gemstones. Heb er nu twee keer besteld en ontvang alles keurig in korte tijd. Als he vragen hebt krijg je snel antwoord. Laatst wilde ik kraaltjes... Ik ben zeer tevreden over ilona's silver en gemstones. Heb er nu twee keer besteld en ontvang alles keurig in korte tijd. Als he vragen hebt krijg je snel antwoord. Laatst wilde ik kraaltjes nabestellen maar zag ze niet meer in de webshop. Ik had gevraagd of ze weer zouden komen en kreeg al snel antwoord. Ze waren uitverkocht maar ze ging haar best doen ze nog bij te bestellen. Ik werd netjes op de hoogte gehouden en vrij snel kon ik ze weer bestellen. Ik vind dat echt heel klantvriendelijk.

De klantenservice is heel goed.
Snel antwoord op vragen en goede prijs kwaliteit verhouding