Leona

Snelle levering, goede producten, goede service. Erg tevreden

Elisabeth

Veel keuze en snelle levering

Duidelijk overzicht van de producten die ze verkopen. Makkelijke website om producten te vinden. Snele levering.

De Mineralen Kamer

Zeer positieve en fijne ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgd en ook nog een zeer mooi cadeautje bij mijn bestelling gekregen. Telefonisch contact was zeer prettig en persoonlijk. Er werd goed... Zeer positieve en fijne ervaring. Alles tot in de puntjes verzorgd en ook nog een zeer mooi cadeautje bij mijn bestelling gekregen. Telefonisch contact was zeer prettig en persoonlijk. Er werd goed overlegd een meegedacht. Er waren producten die langer zouden duren, dit was heel duidelijk gecommuniceerd. De producten kwamen toch nog eerder dan verwacht tegelijk met alle andere producten. Alles zag er zeer verzorgd uit en goed verpakt bij ontvangst.

Het overleg was zeer goed en fijn bij mogelijke aanpassingen in de bestelling.

Altijd positieve ervaring gehad, mooie spullen, netjes verpakt en altijd op tijd aangekomen

producten waren altijd zoals verwacht

Becca's Studio

Mooie spullen voor een zeer goede prijs. Ook voor advies kan je bij Ilona terecht.

Prijs is heel goed voor de edelstenen.

Prettig snelle behandeling.

Veel aanbod, ruime keuze .
Mooie producten.

Goeie site, snelle levering

Ik ben zeer tevreden over Ilona's silver en gemstones.

Ja, mijn pakket was niet aangekomen en ik heb een vervangend pakket gekregen.

BiLouX

Mijn persoonlijke ervaring is uiters positief.

Wat ik zeer positief vind is het telefonisch contact. Er is altijd iemand beschikbaar om je telefonisch te helpen of je te woord kunt staan.

Arinja

Leuke dingetjes voor leuke prijs!

Snel en altijd met presentje