Klusvrouw Tinka
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Product of service:
- Remmers Façade Cream 25 [basic]
97% beveelt Impregneermiddelen Specialist aan!
97% beveelt Impregneermiddelen Specialist aan!
Alles zoals beloofd snel geleverd
Prettige ervaring en goed geholpen door sven.
Impregneermiddel voor betonvloer bestelt. De bestelling ging vlot en de beschrijving voor het gebruik was goed te lezen
prima
Top. Foute bestelling geplaatst en dat werd direct hersteld.
Slechte klantenservice
Zeer goed
goede ervaring, aanrader.
Goede prijs en snel geleverd
prima keuze en uitleg
Duidelijke website met duidelijke beschrijving van producten. Producten tegen goede prijs.
Snelle levering en tussentijdse berichtgeving over het bestelde.
Heel go d
Impregneermiddelen Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Impregneermiddelen Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Impregneermiddelen Specialist
Papenhoeflaan 102
3421 XT Oudewater
Alles zoals beloofd snel geleverd
Prettige ervaring en goed geholpen door sven.
prima
Top. Foute bestelling geplaatst en dat werd direct hersteld.
Slechte klantenservice
Zeer goed
goede ervaring, aanrader.
Goede prijs en snel geleverd
prima keuze en uitleg
Snelle levering en tussentijdse berichtgeving over het bestelde.
Heel go d
Impregneermiddelen Specialist heeft de volgende resultaten bereikt: