Snelle en correcte service

Het bestellen ging snel en simpel. Informatie over het product was helder en overzichtelijk.

Vd Heijden

Het product heeft niet het gewenste resultaat gehad,dus ben ik niet tevreden.
Heb trouwens wel volgens de specificaties gehandeld .

Prima ervaring, eenvoudig besteld en afgerekend, levering zoals voorspeld.

g bezemer

Prima,netjes en duidelijk,
ik heb even gebeld,en werd goed geholpen.
ook de levering was vlug.
dus ik ben heel tevreden.

ja ,alles is duidelijk te vinden.

ja ,1 ding ,er stond niet bij hoeveel ik nodig had voor 1 zonnescherm.
maar met een telefoon gesprek was dat zo opgelost

Truus v d pol

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Meteen ophalen bij ophaalpunt
Als ik weet dat ik toch niet thuis ben

De ervaring is meer dan uitstekend. Nadat door een vergissing van het transportbedrijf niet geleverd was, heeft de impregneermiddelspecialist Remmers zeer acuraat en snel gehandeld door een... De ervaring is meer dan uitstekend. Nadat door een vergissing van het transportbedrijf niet geleverd was, heeft de impregneermiddelspecialist Remmers zeer acuraat en snel gehandeld door een alternatief aan te bieden.

De snelheid van handelen om een ontstaan probleem op te lossen.

Degene die het product aan huis levert zou altijd de besteller moeten bellen als hij of zij niemand aantreft op het afleveradres.

Reactie Impregneermiddelen Specialist:

Bedankt voor uw reactie en zijn er ook erg blij mee dat u onze snelheid van handelen als er iets misgaat waardeert. Als bedrijf zijn wij er van bewust dat waar er gewerkt wordt ook fouten worden... Bedankt voor uw reactie en zijn er ook erg blij mee dat u onze snelheid van handelen als er iets misgaat waardeert. Als bedrijf zijn wij er van bewust dat waar er gewerkt wordt ook fouten worden gemaakt alleen dan is het voor ons als organisatie belangrijk dat het dan ook goed en snel dient te worden opgelost. Veel succes met uw aankoop en nogmaals bedankt.

E.Greevink

Helder en duidelijk over het product

Porto kosten berekenen oké , maar dan BVB onder € 50,- bedragen daar boven porto vrij.
Dat is een stuk vriendelijker in mijn ogen.

op de site kon ik niet vinden hoeveel...
Dat is een stuk vriendelijker in mijn ogen.

op de site kon ik niet vinden hoeveel vierkante meter je met een fles impregneer doet.
Toen ik besteld had stond het wel op de gebruiksaanwijzing ,hoeveel er nodig was voor zoveel vierkante meter. Had ruim besteld om mijn lichte eetkamer stoelen te inpregneren dacht ik ......maar helaas!
Ik ga niet nog een een fles bestellen, nogmaals porto kosten van € 6,95 voor een fles beetje jammer,!!

bartje

Hoogwaardige producten voor scherpe prijs, en vlot geleverd

Scherpe prijs / hoogwaardige producten