Gerard

5, 10 en 25 liter impregneermiddel besteld. De grootste werd niet geleverd. Gebeld met Sven die zei "U krijgt een nieuwe en ik zoek het uit bij DPD. Geen kastje naar de muur gezeur. Uitstekende... 5, 10 en 25 liter impregneermiddel besteld. De grootste werd niet geleverd. Gebeld met Sven die zei "U krijgt een nieuwe en ik zoek het uit bij DPD. Geen kastje naar de muur gezeur. Uitstekende service.

Service

Geen.

Leny van der Wiel

Inmiddels meer dan een week geleden heb ik goederen bij jullie bestelt en die heb ik nosteeds niet binnen, dus mijn ervaring tot nu toe met jullie is niet goed.

Duidelijke site

Beter opletten bij fouten en je leveringstermijn naar twee werkdagen brengen.

Reactie Impregneermiddelen Specialist:

Geachte,
Geachte,
Onze welgemeende excuses voor het ongemak en zoals wij kunnen zien wordt uw bestelling vandaag alsnog geleverd. Wij hebben uw bestelling de volgende dag gelijk verstuurd alleen was tijdens transport de transportsticker beschadigd waardoor de pakketdienst het afleveradres niet meer kon achterhalen en daarom op het depot is achtergebleven. Na uw telefoontje hebben wij direct actie ondernomen en uw bestelling direct opnieuw verzonden. Gelukkig komt dit niet veel voor maar nogmaals onze excuses voor de vertraging en succes met het gebruik van onze producten.

Profesioneel

Levert gewenst product.

Kleine aanpassing v.w.b. gebruiksmogelijkheden van het procuct.

Goed!

Snelle levering.

Nette snelle levering goede producten

Droogt snel werkt goed

Duidelijker informatie over de levering was nu heel vaag

Reactie Impregneermiddelen Specialist:

Geachte, Onze excuses voor de onduidelijke informatie betreft de levering. Wij versturen via DPD en het komt jammergenoeg nog wel eens voor dat er een storing optreed waardoor de klant geen track... Geachte, Onze excuses voor de onduidelijke informatie betreft de levering. Wij versturen via DPD en het komt jammergenoeg nog wel eens voor dat er een storing optreed waardoor de klant geen track & trace ontvangt en soms zelfs wel eens een dag later geleverd krijgen dan gepland. Nogmaals onze excuses.

Luc Van den Eynde

Van bestelling tot levering was alles echt in orde, echt geen opmerkingen

Betrouwbaar
Een echte aanrader

Zonder meer prima.

Website goed met name de kleur bladen. Dus makkelijk kiezen.

Houden zo.

Adviesbureau

Uitstekend

Scherpe prijs en snelle levering

Snelle correcte levering