Guus uit Oosterhout

Mijn probleemstelling kon ik makkelijk terugvinden op de site. Met heldere informatie en veel producten.

Heldere website met veel informatie. Ook de weg naar de juiste producten is duidelijk. Passende prijsstelling en zeer snelle levering!

Er zijn te veel producten die vergelijkbaar zijn; daarmee verliest ieder product wat aan kracht. Maak het assortiment kleiner met een betere argumentatie, zodat een nieuweling sneller kan kiezen en... Er zijn te veel producten die vergelijkbaar zijn; daarmee verliest ieder product wat aan kracht. Maak het assortiment kleiner met een betere argumentatie, zodat een nieuweling sneller kan kiezen en de oude rotten ook eens met de tijd mee gaan.

Snel geleverd!

Een veel te grote doos om mijn bestelling. Wat een verspilling!

Jacqueline

Aanrader, deskundig advies, snelle en goede levering.

Vakkenis

Prettige website en snelle levering

Goede product informatie bijgesloten

Eerste keer bij dit ebdrijf besteld

Er werd prima gecommuniceerd over het bestelverloop via de mail

Bart

Via internet product gekocht.

Moors Jos

Heb tot nu toe enkel goede ervaring met dit bedrijf.

Variatie in aanbod.

ook effectief gedurende een lange periode (15 jaar) gegarandeerd word bij toepassing op een In de omschrijving van het product staat niet expliciet vermeld dat het product bij verwerking
terrasvloer buiten hetgeen voor mij belangrijk is.

aannemingsbedrijf W van Rooij bv

We zijn goed tevreden over de levering van de artikelen.

Dat ze goed opvallen met de side en ruime opzet van product informatie.

op dit moment niet

Prima website, snelle levering.

x

Ko

Op 27-11-2016 heb ik een beoordeling geplaatst over de Impregneermiddelen Specialist die uitermate negatief was over hun klantvriendelijkheid. Ondertussen heeft het bedrijf het professioneel... Op 27-11-2016 heb ik een beoordeling geplaatst over de Impregneermiddelen Specialist die uitermate negatief was over hun klantvriendelijkheid. Ondertussen heeft het bedrijf het professioneel opgelost en het overtollige ongebruikte vat Remmers Funcosil OFS teruggenomen. Goed en makkelijk aan te brengen product trouwens, werkt perfect. De eigenaar heeft zijn verontschuldigingen aangeboden en daarna verliep het contact met de Impregneermiddelen Specialist op rolletjes.

Het bedrijf durft haar fouten in te zien en daarnaar te handelen. Grote coulance factor

Meteen goed de argumenten beoordelen van klanten bij retourneren van producten.