Paul

Goede voorlichting op de website, makkelijk te bestellen, vlotte levering en product zelf is van prima kwaliteit. Heel makkelijk op te brengen (met blokkwast).

Duidelijkheid en betrouwbaarheid

Geen tips. Alles is duidelijk.

donny

Goede en snelle leverin en goed in de prijs

goede impregneer middel

niks

H. Talsma

Informatie en voorlichting is duidelijk.
Wel vraag ik me af hoe de garantie periode verder gaat verlopen. Hoe bepaal je dat iets 15 jaar goed werkt??
IK heb nu gecontroleerd of het...
Informatie en voorlichting is duidelijk.
IK heb nu gecontroleerd of het werkt , en dat blijkt zo te zijn. Het water loopt van de muur bij de test.

Garantie regeling ???

Honderd procent positief,juist ook vanwege duidelijke omschrijving van producten met hun eventuele bijwerkingen.

zie boven

Gewoon zo doorgaan

Marc Spandel

De levering door PDP was super snel. Vrijdag na de middag besteld en zaterdag voormiddag reeds geleverd.

Ik heb het (misschien iets te) overvloedig aangebracht zodat het in de dakgoot plasjes ging maken. Het bestelde product was bedoeld voor het waterdicht maken van een oud pannendak.
Aangezien ik met heel wat overschot zat, heb ik het ook op mijn bakstenen achtergevel toegepast en ik heb nog overschot.
In de verticale bakstenen muur drong het product heel goed in.
Aangezien het oplossend vermogen van vroeger aangebracht vloeibaar rubber, heb ik het gevoel dat dit product dus ook diep in de pannen zal ingedrongen zijn en dus een langdurige bescherming geven tegen doorlaten van regenwater.

Nadeel is, dat het vloeibaar rubber dat reeds jaren geleden was aangebracht om de randen enz. dicht te maken, gewoon door het product opgelost werd, los kwam, en op blaasjes ging trekken, zodat ik... Nadeel is, dat het vloeibaar rubber dat reeds jaren geleden was aangebracht om de randen enz. dicht te maken, gewoon door het product opgelost werd, los kwam, en op blaasjes ging trekken, zodat ik later als alles goed droog is, verplicht ben om de losgekomen deeltjes terug te verwijderen om daarna opnieuw in te smeren met vloeibaar rubber.

Uitstekend.

De levering was supersnel, zelfs naar België. De info bij de producten was uitgebreid, wat echt top is. Zeker voor iemand die er niet erg veel van kent, zoals ik.

Als ik écht ga nadenken, had het misschien handig geweest om het gewicht te weten bij de grotere bidon's. Ik was bv. naar het dpd-afhaalpunt gegaan, maar daar bleek dat ik de bidon van 25 l niet kon... Als ik écht ga nadenken, had het misschien handig geweest om het gewicht te weten bij de grotere bidon's. Ik was bv. naar het dpd-afhaalpunt gegaan, maar daar bleek dat ik de bidon van 25 l niet kon optillen. Ik ben moeten terugkeren om mijn man te gaan halen.

J.F. VAN T WESTEINDE

Goede informatie en snelle levering.
Alleen jammer dat we geen track and tracé code ontvingen van de vervoerder. Hij stond ineens voor onze neus. Gelukkig waren we thuis...

Snelle afhandeling

Kies een andere vervoerder die wel levering aan klanten verstrekt.

Reactie Impregneermiddelen Specialist:

Beste,
Het zou kunnen zijn dat we de order rechtstreeks vanuit de fabriek hebben gestuurd.
Normaal werken wij met DPD pakketservice die verstrekken altijd een track & trace code.
De...
Beste,
De pakketdienst van de fabriek heeft dat helaas niet.
Onze excuses voor het ongemak.

Theo

Telefonisch contact gehad en goed advies gekregen.
Snelle levering zoals men op de site beloofd.

Van der heyden

Zeer goed product. Snelle levering