Offerte

Afspraak is afspraak.

mc evertse

Betrouwbaar bedrijf

Opvallende sterke punten

Correcte uitvoering en volgens offerte, rustige vakman (Jan Boogaard) die weet wat en hoe hij de werkzaamheden moet uitvoeren. wij zijn tevreden.

Na offerte de opdracht gever meer tijd geven over wat er precies gevraagd is

Verkerk

Deskundig en professioneel

Opvallende sterke punten

Goed te bereiken via telefoon en mail
Vakkundige mensen
Professioneel
Werken netjes
Leveren goed werk
Prettige mensen

Particulier

Personeel straalt vertrouwen uit door de manier waarop het werk wordt uitgevoerd

Opvallende sterke punten

Keurig personeel met goed gereedschap en al het gereedschap voordat de klus begon ter plaatse was dus tijdens het werk niet steeds heen en weer lopen

Duidelijker vertellen over het product

Chris

Zeer deskundig bedrijf met het noodzakelijke advies, niet meer dan hoeft dus. Ook de uitvoering van de offerte is keurig en netjes door monteur Jan afgehandeld.

Opvallende sterke punten

Komt afspraken op tijd na, hiermee bedoeld dat bv 10 uur ook 10 uur is. Eigenlijk normaal maar gezien er veel bedrijven hier laks in zijn scoort inbraakproof hiermee. Opgeruimd staat netjes, en zo... Komt afspraken op tijd na, hiermee bedoeld dat bv 10 uur ook 10 uur is. Eigenlijk normaal maar gezien er veel bedrijven hier laks in zijn scoort inbraakproof hiermee. Opgeruimd staat netjes, en zo werkt dit bedrijf dan ook.

niet echt

Dhr Kerremans

Top Alarm geleverd !

Op tijd Alarm en Intercom geleverd

G de Graaf

Installatie door Jan, rustig en geconcentreerde werker, altijd bereid inlichtingen te geven of iets te laten zien.

Duidelijk een vakman

Meerdo ICT

Al onze sloten laten vervangen door inbraakproof en wij zijn uiterst tevreden met het resultaat. Alles is netjes geplaatst door een zeer vriendelijke monteur en afspraak is afspraak bij deze heren.... Al onze sloten laten vervangen door inbraakproof en wij zijn uiterst tevreden met het resultaat. Alles is netjes geplaatst door een zeer vriendelijke monteur en afspraak is afspraak bij deze heren. Bedankt!

Opvallende sterke punten

Professioneel, vriendelijk en vakkundig.

Sibon

Snel reactie, vlotte afwerking

Opvallende sterke punten

Jan was vriendelijk, correct en kundig.

meer aandacht voor klant. adviezen beter toelichten door "verkoper"

C.vd Duijn Schouten Mom

We zijn zeer tevreden over de installatie van het hang- en sluitwerk van ons huis.

Zeer goede uitleg

n.v.t.