Offerte

Goed, prettig

Hulpvaardigheid

Geen. Zeer flexibel

Rogier

Ik was niet bij de installatie, maar het eindresultaat ziet er goed uit. Zeer tevreden met het nieuwe slot en de brandmelder. Ziet er kwalitatief goed uit en werkt solide.

Opvallende sterke punten

De kwaliteit van de materialen.

Geen.

Aad Sips

Afspraken worden nagekomen. Wijzigingen in bestelling kunnen worden doorgevoerd. Compleet assortiment. Politiecertificaat wordt verzorgd. Achteraf betaling.

Flexibiliteit.

Weet ik niet

Timmers

Opvallende sterke punten

Positieve ervaring! Na een aantal jaren was de batterij van een rookmelder leeg, ruim voor de aangegeven levensduur. Inbraakproof heeft hier een passend oplossing voor gevonden aangezien de batterij... Positieve ervaring! Na een aantal jaren was de batterij van een rookmelder leeg, ruim voor de aangegeven levensduur. Inbraakproof heeft hier een passend oplossing voor gevonden aangezien de batterij in de melder niet vervangbaar is. Bedankt!

Communicatie en oplossingsgericht

anoniem

Het werk werd verricht door de zeer deskundige Jan. Werkt continue door en levert heel net werk.

Opvallende sterke punten

Geeft duidelijke uitleg en advies.

n.v.t.

Fam. Horrevoets

Jan is vakkundig ,werkt netjes en op elke vraag heeft hij een duidelijk antwoord. Het werken op 1.5 meter in huis is zonder problemen gegaan door met elkaar rekening te houden. Wij zullen dit... Jan is vakkundig ,werkt netjes en op elke vraag heeft hij een duidelijk antwoord. Het werken op 1.5 meter in huis is zonder problemen gegaan door met elkaar rekening te houden. Wij zullen dit bedrijf aanraden voor de veiligheid rondom het huis

Opvallende sterke punten

Gebruik van goed professioneel gereedschap , netjes plamuren, verven en schoonmaken.

Na lang na denken : niets gevonden

Toon Wijnen

Keurig bedrijf, goede monteur, werkt netjes en deskundig

komen de afspraken na

advies voor hoogte raamuitzetter mijn vrouw kan er nog steeds onhandig bij

Paul

Duidelijke en vlotte communicatie, vakkundig werk.

Opvallende sterke punten

Goede communicatie en adviezen. Vakkundig gewerkt.

G. Van der Heijde

Uitstekend