Recreatie Ruimte Wooncomplex De Stadhouder Roermond
Uitstekende service, optimale verbetering qua galm en reflectie, een hele verademing.
- Sterke punten
- strak gepland en goed uitgevoerd
- Verbeterpunten of tips
- Alles goed geregeld
100% beveelt Incatro Room Acoustics aan!
Prima geregeld, afspraken mooi nagekomen.
Professionele partij met mensen die met je meedenken in oplossingen.
Heel fijn, professioneel, snel in contact, ontwerp en montage. Heel vriendelijk.
Top!
Ervaringen zijn zeer positief, er wordt gedacht in constructieve oplossingen
Prima advies en mooie oplossingen voor akoestisch probleem op ons kantoor.
Montage von Akustik Decken- und Wandelementen
Zeer tevreden over zowel de offerte communicatie als de monteurs
Netjes, goed. en een mooi eindresultaat
Professioneel en prettig om mee te samen te werken
2 prachtige panelen zijn volgens opdracht keurig gemonteerd in onze spreekkamer
Vakkundig ter plaatse akoestisch plafondpaneel gemaakt
Incatro heeft een vertrek in de kelder van onze nieuwbouwwoning geschikt gemaakt voor gebruik als thuisbioscoop. Het resultaat is een geweldige plek om een film met Dolby Atmos surround geluid te bekijken of om naar alle details van muziek te luisteren. De akoestiek van de ruimte is gewoon erg fijn. De afwerking van de akoestische panelen is van een zeer hoog niveau
Nur Gute
Incatro Room Acoustics verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Incatro Room Acoustics heeft de volgende resultaten bereikt:
Incatro Room Acoustics
Mussenberg 7
6049 GZ Roermond
Prima geregeld, afspraken mooi nagekomen.
Professionele partij met mensen die met je meedenken in oplossingen.
Top!
Ervaringen zijn zeer positief, er wordt gedacht in constructieve oplossingen
Prima advies en mooie oplossingen voor akoestisch probleem op ons kantoor.
Montage von Akustik Decken- und Wandelementen
Zeer tevreden over zowel de offerte communicatie als de monteurs