rechtbank Gelderland
amateuristisch
Zeer trage en weinig pro actieve reacties bij maatwerktraining via Springest.
Een trainersvraag uitzetten via Springest is efficient en effectief gebleken
Fijne ondersteuning in onze zoekvraag
Ik snap jullie concept van het uitzetten van mijn aanvraag bij aanbieders van trainingen maar wordt nu plat gespamd door bedrijven die waarschijnlijk niet bereid zijn een fee te betalen maar ons rechtstreeks benaderen, ik hoop dat dit snel over gaat en dat jullie deze aanbieders uit jullie bestand verwijderen. Gesprek met Ruben top maar per saldo een negatieve beoordeling, sorry.....
Snelle reactie.
Meerdere offertes makkelijk kunnen vergelijken, goede training uitgekomen.
Prettig dat we per opdracht (2 dagdelen) 3 offertes kregen.
Pro-actieve benadering, maximum van 3 offertes op maat is prettig
Goede bemiddeling! Via deze weg een leuke workshop kunnen vinden die goed bij onze wensen en behoeften paste.
Ik kan niet anders zeggen dat dit een zeer professioneel bedrijf is .
Snelle, efficiënte manier om geschikte aanbieder te vinden die past bij onze vraag!
Handige intermediair
Na de digitale aanvraag kreeg ik meteen een telefoontje van Springest voor extra informatie. Vervolgens hebben ze ons verzoek meteen uitgezet en binnen twee dagen had ik al drie offertes in de mailbox. Vervolgens is er ook telefonisch contact geweest, dus de aanbieders nemen de offertes erg serieus. Ondertussen hebben wij een keuze kunnen maken uit 1 van de offertes. De training moet nog plaatsvinden , maar wij hebben er alle vertrouwen in.
Binnen 1 dag 3 verschillende offertes binnen. Deze vorm geeft de wat kleinere aanbieders de kans om een samenwerking aan te gaan met organisaties. Alle 3 de aanbieders waren goed in staat mee te denken waar de behoefte van de organisatie ligt.
Incompany Training Service verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Incompany Training Service heeft de volgende resultaten bereikt:
amateuristisch
Zeer trage en weinig pro actieve reacties bij maatwerktraining via Springest.
Een trainersvraag uitzetten via Springest is efficient en effectief gebleken
Fijne ondersteuning in onze zoekvraag
Snelle reactie.
Meerdere offertes makkelijk kunnen vergelijken, goede training uitgekomen.
Prettig dat we per opdracht (2 dagdelen) 3 offertes kregen.
Pro-actieve benadering, maximum van 3 offertes op maat is prettig
Ik kan niet anders zeggen dat dit een zeer professioneel bedrijf is .
Handige intermediair
Incompany Training Service heeft de volgende resultaten bereikt: