Informer

Kaas & kaasjes

Wij werken al jaren in volle tevredenheid met informer. Hoewel ik geen boekhouder ben, heb ik met informer leren boekhouden. Goede servicedesk, altijd direct antwoord! Geweldig pakket voor de kleine... Wij werken al jaren in volle tevredenheid met informer. Hoewel ik geen boekhouder ben, heb ik met informer leren boekhouden. Goede servicedesk, altijd direct antwoord! Geweldig pakket voor de kleine ondernemer!

Reactie Informer:

Hele mooie woorden over het pakket en de helpdesk. Bedankt voor de 9!

Van der Kolk Infra Wierden

Volledig boekhoudprogramma zeer geschikt voor de ZZP maar ook voor de MKB-er

Reactie Informer:

Mooie woorden en een fantastische 10. Bedankt!

de verBeelding BV

Een boekhoudprogramma dat een lage instap drempel heeft en dus snel eigen wordt. goede helpdesk ( snel en vakkundig) en online tutorials. die duidelijk en goed toepasbaar zijn!

Reactie Informer:

Bedankt voor de mooie woorden en de 9!

Hoveniersbedrijf Scheepers

Zeer goed programma voor een prima prijs.

Reactie Informer:

Heel erg bedankt voor de mooie 9!

YOU real estate

Soms loop je wel eens tegen een probleempje op, zelfs met een systeem wat al jaren perfect werkt; gelukkig is daar dan altijd de chatfunctie van de helpdesk die je in no time (!) verder helpt. Zoals... Soms loop je wel eens tegen een probleempje op, zelfs met een systeem wat al jaren perfect werkt; gelukkig is daar dan altijd de chatfunctie van de helpdesk die je in no time (!) verder helpt. Zoals altijd eigenlijk, en zelfs feedback (ook) via de email. Wederom dank Ryan!

Reactie Informer:

Hele mooie woorden over het systeem en over Ryan in het bijzonder. De complimenten zullen worden doorgegeven. Bedankt voor de 10!

Gerard Bosman Woninginrichting

Ik gebruik al jaren Informer en ben nog steeds erg tevreden.
het is ook voor mensen zonder administratieve achtergrond goed te gebruiken.
een helpdesk die er is en waar je niet lang op...
Ik gebruik al jaren Informer en ben nog steeds erg tevreden.
het is ook voor mensen zonder administratieve achtergrond goed te gebruiken.
een helpdesk die er is en waar je niet lang op goede antwoorden op vragen hoeft te wachten en in geval van hoge nood bereid zijn om je terug te bellen.

Bedankt voor de mooie 9!

Bondt Landbouw

Prettig pakket om mee te werken. Ondersteuning is alleen beschikbaar via chat, dat vind ik een minpunt; ik denk dat een aantal issues sneller helder zijn wanneer er gebeld kan worden. Wel worden ze... Prettig pakket om mee te werken. Ondersteuning is alleen beschikbaar via chat, dat vind ik een minpunt; ik denk dat een aantal issues sneller helder zijn wanneer er gebeld kan worden. Wel worden ze altijd opgelost.

Bedankt voor de 8!

Nectar Marketing

Heel fijn programma, dat mij veel werk uit handen neemt, zodat ik meer tijd overhoud voor mijn onderneming. Ook een fijne, snel reagerende helpdesk.

Reactie Informer:

Bedankt voor de mooie woorden en de 10!

Stichting Zilver

We worden altijd heel snel en heel goed geholpen als we vragen hebben over onze boekhouding. Echt ongelofelijk fijn. Zelfs buiten de door henzelf aangegeven werktijden en openingsuren.

Reactie Informer:

Heel erg bedankt voor de mooie woorden en de 10! Onze helpdesk medewerkers vinden het werk zo leuk dat, als ze zich in de avonden en weekenden vervelen, ze met alle plezier hun werk oppakken ;-)

Taxi-Formula

Prijs/kwaliteit verhouding is simpel weg TOP. Medewerkers staan altijd klaar voor vragen als je even niet uitkomt met je administratie, ze kunnen zelf fouten opsporen en vertellen hoe je die fouten... Prijs/kwaliteit verhouding is simpel weg TOP. Medewerkers staan altijd klaar voor vragen als je even niet uitkomt met je administratie, ze kunnen zelf fouten opsporen en vertellen hoe je die fouten in de toekomst kan voorkomen! Wordt sterk aangeraden!

Reactie Informer:

Onze dag begon direct goed toen deze review werd gelezen! Heel erg bedankt voor deze fantastische woorden over met name de helpdesk. Pro actief meedenken is iets wat de helpdesk altijd probeert te... Onze dag begon direct goed toen deze review werd gelezen! Heel erg bedankt voor deze fantastische woorden over met name de helpdesk. Pro actief meedenken is iets wat de helpdesk altijd probeert te doen. Bedankt voor de 5*!