Dhr ; W.F,Hilligers ( particulier persoon ) geen bedrijf dus.

Goed !

Het bedrijf word blijkbaar geleid door jonge enthousiaste en actieve vriendelijke mensen, zo klinkt het door de telefoon.

Geef ze allemaal een goed salaris , met een kerst bonus erboven op !!. Alleen de EPSON CARDRIDGES zijn wel hèèl dùùr vind ik. Dat valt mij tegen, als gepensioneerde.

Frouwka v.d Vaart

Redelijk

snelle levering

is geen brievenbus pakketje zoals jullie wel .vermelden
post moest het afgeven. tijds duur van brengen in uren te lang. 8.00 tot 18.00 .is verstandig dit anders te melden.

Felicia brugge

weet niet

weet niet

Wim Tacoma

Lijkt aantrekkelijk

Marketing

Eerlijk zeggen dat ze cartridges verkopen die over de datum zijn. Als je dan contact opneemt hoor je niets meer

Ed

Makkelijk bestellen, niet te duur, goede kwaliteit en snel geleverd

Makkelijk bestellen, niet te duur, goede kwaliteit en snel geleverd

Prima zo

Als er op de sait staat voor zo laat besteld de volgende in huis dat klopt niet want de paket bezorger brengt het 1 of 2 dagen later

particulier

Alles perfect

advies, prijs aflevering vriendelijk zo zou alle ver- en aankoop op internet moeten zijn. Veel dank

Siep van der Werf

Product is ok, maar de website en de wijze van bestellen geeft risico op fouten. Daardoor heb ik al een paar keer voor mij onbruikbare inktcartridges gehad, die ik wel moest betalen omdat ik ze al... Product is ok, maar de website en de wijze van bestellen geeft risico op fouten. Daardoor heb ik al een paar keer voor mij onbruikbare inktcartridges gehad, die ik wel moest betalen omdat ik ze al had geopend.

Het product is ok.

Maak het makkelijker om de juiste cartridges te betalen.

m.romijn

Snelle afhandeling