Nico de Groot

Goede service

goede back up om het ontstane probleem op te lossen

voor mij op deze manier akkoord

Bijlsma

Cartridges besteld en conform de afspraak geleverd

de prijs in gunstig in vergelijhking met andere aanbieders. Kwaliteit weet ik nog niet maar ik neem aan dat dat ook goed is.

?

Jeanne

Gemakkelijke site, mooie prijzen en zeer snelle levering.

N.v.t.

Johan

Ik heb na verschillende mislukte pogingen om mijn bestelling te plaatsen het opgegeven. Een account aanmaken kon niet want er bestond er al 1. Vreemd want ik heb nog geen account. Toch proberen om... Ik heb na verschillende mislukte pogingen om mijn bestelling te plaatsen het opgegeven. Een account aanmaken kon niet want er bestond er al 1. Vreemd want ik heb nog geen account. Toch proberen om op het "bestaande" account, op advies, een wachtwoord aangevraagd. Helaas geen mail voor ww wijziging. Wat ik overigens wel begrijp.
Ik heb nu mijn bestelling elders gedaan.

Johan

Maak het mogelijk om zonder account een bestelling te plaatsen.

royen Ivan

Vlot en zoals beloofd afgehandeld

prijs

geen idee

Peter

Topservice

Goede overzichtelijke website,goed verpakt snelle service

Niets

P. van Dooren

Goede ervaring

Men is duidelijk

op uw website staat vermeld "voor 20:30 besteld de volgende dag bezorgt" PostNL stuurde keurig een mail voor de bezorging op de volgende dag.
Groot was de verbazing toen er weer een mail van...
Groot was de verbazing toen er weer een mail van PostNl binnen kwam dat het pakketje een dag later bezorgt zou worden omdat het (kleine pakketje) niet meer in de auto paste.
Als het een groot pakket was geweest dan heb ik daar begrip voor
maar voor zo'n klein pakketje. Het gaat om twee cartridges voor een HP printer.
Uw intensie is duidelijk maar PostNL kennelijk niet.

Van Waetermeulen Nadine

Slechte ervaring

Geen kunnen vaststellen

Levering gaat om onbekende reden retour en wij zouden moeten opdraaien voor nieuwe leveringskosten.

Inktweb Info

C'est la première fois que j'ai acheté sur votre site

Des cartouche pour l'imprimants

Oui, le prix des produits de votre société sont bien publient mais ce qui est dommange, c'est le frais de livraison, c'est le plus cher par rapport des autres sites, par exemple: si j'ai acheté à... Oui, le prix des produits de votre société sont bien publient mais ce qui est dommange, c'est le frais de livraison, c'est le plus cher par rapport des autres sites, par exemple: si j'ai acheté à partir de 30€ le frais est gratuit mais naturellement expédition dans un point de relais

steensma

duidelijk