4.7 /10

SterSterHalve sterLege sterLege ster

checkbox100% beveelt Intenza Consulting Group aan!

Metafoor Onderwijs

SterSterSterSterLege ster

De training was leerzaam en luchtig op de manier hoe Tim het verhaal bracht. Grip op de zaak geeft nieuwe energie en bruikbare tips die we op de werkvloer zeker willen toepassen. Ongeacht wie de training geeft, meer hands-on oefeningen tussendoor zou ook een mooie toevoeging zijn.

Alfen

Ik heb de training Inspirerend leiddinggeven als ontzettend positief ervaren. Ik heb veel nieuwe inzichten opgedaan en veel handvatten meegekgregen die duidelijk en direct toepasbaar zijn. De bijeenkomsten waren energiek en interactief en de trainers goed voorbereid, duidelijk en direct met af een toe een vleugje humor om het luchtig te houden. Zeker een aanrader!

Demcon High-Tech Systems

Enthousiaste en nuttige cursus time management met veel conrete tips waarmee ik direct aan de slag kan!

Kitchen4All Harderwijk

Gerrit Mulder is een zeer enthousiaste en gedreven trainer, hij weet onze groep naar een hoger plan te tillen, geeft ons praktische tools waar we daadwerkelijk in ons werk wat aan hebben!!

Violeta R/ B&S

Kort gezegd een eyeopener (bedankt Joris Roozen voor je professionaliteit en support )

M. Jongbloed

Een leerzame training met veel interactie en opdrachten, waardoor inhoud goed blijft hangen.

Partou

Concreet en to the point, snel toepasbaar in dagelijks werk

Partou, Willemijn

Veel handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan!

B&S International

Top service en top persoon!!

Personeelsdiensten Twente

Leerzaam

Yrla

Fantastisch, zeer praktische informatie.

Violeta Raducioiu / B&S

Kort gezegd een eyeopener

Chris de Block, Karmac I&I

Tim; Ik heb persoonlijk een goede ervaring met Tim zijn trainingen gehad. Het is duidelijk en het wordt zo verteld dat het direct toepasbaar is in de praktijk.

Pieter van der Male

Duidelijke training met boeiende inhoud! Freek heeft de training met veel enthousiasme gegeven, wat er voor heeft gezorgd dat de materie op een fijne manier over is gekomen. Bedankt voor de training Freek!

Everhard Bruin

Fijne trainingsdagen gehad. Freek geeft praktische tips en handvaten. Daarnaast erg concreet, hoe pak je iets aan en wanneer begin je hier mee. Kleine tip qua trainingsdagen eerder op elkaar aan laten sluiten, dus 1 x in de 2 weken of 3 weken een training, zodat het in 3 a 4 maanden voorbij is.

Management Programma (professioneel en effectief leidinggeven)

Intenza Consulting Group verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Intenza Consulting Group heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.7/10
  • checkEerste review geschreven op 21 maart 2019

Intenza Consulting Group

We helpen organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van gewenst gedrag en de daaruit volgende resultaten. Onze passie ligt in het vergroten van klantimpact en commerciële slagkracht. Onze aanpak leidt tot snelle beweging en structureel resultaat op het gebied van realisatiekracht (van praten naar doen) en meer commercieel succes.

De Limiet 2

M. Jongbloed

Partou

Concreet en to the point, snel toepasbaar in dagelijks werk

Partou, Willemijn

Veel handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan!

B&S International

Top service en top persoon!!

Personeelsdiensten Twente

Leerzaam

Yrla

Fantastisch, zeer praktische informatie.

Violeta Raducioiu / B&S

Kort gezegd een eyeopener