Mathijs
Slecht
Inter Immo verkoopt een huis onder het mom van "instapklaar, pak uw verhuisdozen, hier hoeft u niks aan te doen". Echter is hier niks van waar. Gebrek na gebrek. Verkopers ontkennen en bij Inter Immo reageren ze heel passief op de problemen. Denk 2 x na voordat je een huis koopt via Inter Immo waarbij staat dat het instapklaar is!
Geweldig geholpen, niets is te veel. Op elke vraag een snel en perfect antwoord gehad. Staan altijd voor je klaar.
Geweldig
Niet aan te bevelen indien een monteur of specialist bij storingen nodig is. Zeer onprofessionele werkwijze richting klant!
Goede en duidelijke manier van informeren en begeleiden
Super slechte service en medogoloze medewerkers!!! Alles beloven en niks nakomen!!! Niet reageren op mailtjes en telefoontjes! Zo onprofessioneel!
NIET IN ZEE MET INTER IMMO! Ik heb nog nooit zo een onprofessioneel team meegemaakt, in het bijzonder Majda en Merel van Almere. Een aanhuur contract aangegaan die zij na 4 weken hebben opgezegd door hun eigen administratieve fout!!! Super slecht
Zeer tevreden met dit bedrijf van inschrijving tot sleuteloverdracht. Heel professioneel, snel en een top service. Zeker aan te raden!!
Het is heel prettig en betrouwbaar bedrijf.Zeer deskundig, de communicatie is perfect.De afspraken worden nagekomen.De medewerkers zijn vriendelijk.ZEER TEVREDEN,Kathy-Bussum
Professioneel én persoonlijk. Reeds eerder in zee gegaan met Inter Immo en wederom geen moment spijt van gehad!
Great service, beyond our expectations! Everything was done very swiftly without any issues.
Goede snelle service. Goede prijs
Stay away!
Goede afspraken gemaakt die ook werden nagekomen. Deskundige mensen die meedenken.
Inter Immo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Inter Immo heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig