Verheijen
Houden zich aan de afspraak
- Beschrijf uw ervaring in een regel
- Duidelijke info op de site. En goede prijs
- Product of service:
- Epdm dakbedekking pakket xl
Houden zich aan de afspraak
EPDM van goede kwaliteit met duidelijke leginstructies. Prima snelle bezorging.
Het is goed spul. Alleen jammer dat ik als zzp'er een zakelijk account zou kunnen krijgen met extra korting. Maar als je daar op reageert moet je eerste bijna 2 weken wachten en 3 telefoontjes verder zijn om er achter te komen dat je van de huidige korting (die iedereen krijgt) gebruik kunt maken. Na deze tijd was de korting inmiddels gezakt en het weer verslechterd. Niet echt een aanmoediging om vaste afnemer te worden. Ook jammer dat het opgerold is met enkele flinke kreuken die er met 3 uur uitleggen en extra narollen nauwelijks uit gaan.
Niks op aan te merken
Snelle reactie bij twijfels en correcte levering
Duidelijke site, aantrekkelijk geprijsd tov concurrenten. Telefonisch goed bereikbaar en ze nemen dan ook echt de tijd voor je.
Zeer tevreden
Een webshop die snel is, goed overzichtelijk, met daarbij ook nog goede service van team Interexpress.
Duidelijke video handleiding. Snelle levering
Snelle levering van de producten, overzichtelijke website en een goede klantenservice.
Bestelling werd snel geleverd. Via e-mail een link ontvangen voor een video met handleiding. Heel duidelijk. Prima ervaring.
Bestellen van het materiaal en paar dagen later gebracht
Als je op zoek bent naar een leverancier voor EPDM, dan is Interexpress absoluut een aanrader. De website biedt duidelijke en uitgebreide informatie over de producten en diensten, waardoor het bestellen van EPDM op maat ontzettend eenvoudig is. Een van de grootste voordelen is hoe gemakkelijk het is om EPDM exact op maat te bestellen. De site heeft een handige calculator waarmee je precies kunt aangeven welke afmetingen je nodig hebt. Daarnaast zijn er duidelijke instructies over het opmeten en plaatsen van EPDM, compleet met video’s en handleidingen. Dit maakt het voor de doe-het-zelver toegankelijk en eenvoudig. Naast de EPDM zelf, biedt de website ook toebehoren, zoals lijmen, kit en gereedschap. Dit zorgt ervoor dat je alles in één keer kunt bestellen en precies weet wat je nodig hebt. De levering is snel en goed verpakt. De telefonische klantenservice is snel bereikbaar en heeft deskundig advies. Mijn ervaring met Interexpress was uitermate positief, en ik zou ze zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve EPDM-oplossingen en een klantgerichte benadering.
Zeer professioneel
nette service, telefoon wordt beantwoord.
Interexpress verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Interexpress heeft de volgende resultaten bereikt:
Houden zich aan de afspraak
EPDM van goede kwaliteit met duidelijke leginstructies. Prima snelle bezorging.
Niks op aan te merken
Snelle reactie bij twijfels en correcte levering
Zeer tevreden
Duidelijke video handleiding. Snelle levering
Bestellen van het materiaal en paar dagen later gebracht
Zeer professioneel
nette service, telefoon wordt beantwoord.
Interexpress heeft de volgende resultaten bereikt: