Prijs/kwaliteitsverhouding
Afhalen/bezorgen
Bereikbaarheid
Deskundig advies

H.J. Schriel sr

Kwaliteit van het assortiment en kundigheid van het personeel

Ik zou het niet weten

Toelichting eindoordeel

Er moet altijd iets te wensen overblijven.

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor uw positieve review! We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij ons.

Frans Snaar

Service

Afleveren

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor uw positieve review! Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij onze winkel.

R van der Weide

Doen wat er belooft is.

Super.

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Wilma

Vriendelijk

Keegstra Leo

De vriendelijke bezorgers hebben alles keurig op de plek gezet en duidelijke informatie gegeven. Mooie tafel en stoelen gekocht bij Interieurwereld, de verkoopster nam ruim de tijd voor ons. Heel... De vriendelijke bezorgers hebben alles keurig op de plek gezet en duidelijke informatie gegeven. Mooie tafel en stoelen gekocht bij Interieurwereld, de verkoopster nam ruim de tijd voor ons. Heel prettig geholpen. Aanrader dit bedrijf!

Nvt

Toelichting eindoordeel

Heel klantvriendelijk bedrijf. Zelfs na de levering nog gebeld of alles naar tevredenheid was. Chapeau!

Cor

Vriendelijk personeel. Goed bereikbaar. Ruim assortiment.

Valk

Correct met goede hulp in de winkel

Gerbrand

Ruim assortiment, vriendelijk personeel

Anouk

Goed advies in de winkel, meedenkend, perfecte service als er iets niet helemaal goed is, leveren snel en volgens afspraak.

Ronald van Eerden

Klantvriendelijk en afspraken nakomen.

Toelichting eindoordeel

Plezierige gesprekken gehad, denken mee met de klant.
Aflevering correct.