Afhalen/bezorgen
Assortiment

Hans P

Goed bedrijf. Mooi assortiment.

Goed bedrijf

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw positieve review! Wij wensen uw veel plezier met uw aankoop. We hopen u in de toekomst weer eens te mogen ontvangen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Interieurwereld van de Belt

B. Dokter

SterSterSterSterLege ster

Meubels bezorgd, gemonteerd, vilt onder alle poten geplakt en het verpakkingsmateriaal mee retour genomen. En dat alles tegen een relatief kleine vergoeding.

N. Heiblom

Goed advies, klantvriendelijke medewerkers, bezorging binnen de verwachte levertijd

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw positieve review en beoordeling. We hopen u in de toekomst weer eens te mogen ontvangen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Interieurwereld van de Belt

Blauw

voldoende inspiratie en keuze

Antwoord Interieurwereld

Bedankt voor uw positieve review! We hopen u in de toekomst weer eens te mogen ontvangen in onze winkel. Met vriendelijke groet, Team Interieurwereld van de Belt

Ria Beukers

Jeannette

Deskundig, meedenkend en servicegericht

Henk

Deskundige hulp. Levering en de oude bank en bed mee genomen. Top

Ik had een nieuwe bed en bank besteld ik werd gebeld of ze het bed konden brengen ik vroeg en de bank? Die was er nog niet maar zal te gelijk geleverd worden. Als ik toch iets moet opschrijven.

Beukema

Prachtige winkel

Afspraak rond bezorgtijd kan beter

Lucy Johannink

SterSterSterSterLege ster

Hulpvaardig en deskundig advies.

Scholtens

SterSterLege sterLege sterLege ster

Afspraken na komen,

Nijland

Goed geadviseerd bij de keuze door een deskundig en toegewijd persoon die de tijd voor je neemt om tot een samenstelling te komen.

Toelichting eindoordeel
De procesketen steekt goed in elkaar.

Albert Kwakman

Deskundig advies met een vriendelijke benadering

Geantwoord op

Interieurwereld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Interieurwereld heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 16 februari 2019

Interieurwereld

Interieurwereld is dé interieurspeciaalzaak in de driehoek Emmen, Assen, Zwolle. Je vindt bij ons alles op het gebied van wonen en interieur, voor iedere woonstijl en voor ieder budget. Van banken tot bedden, van accessoires tot raambekleding en vloeren. We zijn sterk in interieuradvies. Een kleine greep uit onze merken: Pronto Wonen (veel uit voorraad leverbaar!), XOOON, Henders en Hazel, Design on Stock, Feelings, VT-wonen, Pode, Leolux, Rolf Benz, Auping, Luxaflex.

Verlengde Industrieweg 9

7949 AL Rogat-Meppel

Afhalen/bezorgen
Assortiment

Hans P

Goed bedrijf. Mooi assortiment.

Goed bedrijf

Prachtige winkel

Afspraak rond bezorgtijd kan beter

Lucy Johannink

SterSterSterSterLege ster

Hulpvaardig en deskundig advies.

Scholtens

SterSterLege sterLege sterLege ster

Afspraken na komen,

Nijland

Toelichting eindoordeel
De procesketen steekt goed in elkaar.

Albert Kwakman

Deskundig advies met een vriendelijke benadering