Leuke winkel, uitgebreid assortiment
Reactie Interieurwereld:
Bedankt voor uw positieve review! We hopen u in de toekomst weer eens te mogen ontvangen in onze winkel.
Team Interieurwereld van de Belt
Misschien tussendoor een keer de klanten op de hoogte brengen van de status. Dat geeft iets meer duidelijkheid in het proces.
Een bedrijf om zeker naar terug te keren en aan te bevelen. Top!
Niets
Mooie winkel met een lage drempel, klantvriendelijk en goede service.
Bedankt voor uw positieve review! We hopen u in de toekomst weer eens te mogen helpen. Veel plezier ervan!
Team Interieurwereld van de Belt
Mijn wijnrek besteld en kreeg te horen dat deze niet op voorraad was …helaas voor mij.
Maar gelukkig na een paar weken wachten alsnog mijn wijnrek binnen gekregen. Met een heerlijke fles wijn...
Team Interieurwereld van de Belt
Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.
Opmaken offerte
Bedankt voor uw positieve review! We hopen u in de toekomst weer eens te mogen ontvangen bij ons.
?
Hele fijne zaak