Prijs/kwaliteitsverhouding

Service, deskundigheid, prijs-kwaliteit

prima

J de Vries

Deskundigheid

Mis nog een paar top merken bij u in de winkel. Vitra ,Gelderland ,hay voor de rest verrassende winkel qua design merken

Top. 5 sterren

Winkelmedewerker behulpzaam

Beter met je klanten omgaan. Wanneer er een probleem is, deze gaan oplossen en niet op zijn beloop laten.

Toelichting eindoordeel

Ik koop nooit mijn spullen meer bij deze winkel. Er is van alles misgegaan en mis de communicatie met de winkel. Ze hadden ons meer tegemoet kunnen komen

Reactie Interieurwereld:

Geachte heer, mevrouw, het beeld dat u schetst is uiteraard niet hoe wij met onze klanten willen omgaan. We hebben geprobeerd met u in contact te komen naar aanleiding van deze review, helaas is dit... Geachte heer, mevrouw, het beeld dat u schetst is uiteraard niet hoe wij met onze klanten willen omgaan. We hebben geprobeerd met u in contact te komen naar aanleiding van deze review, helaas is dit niet gelukt. Uiteraard kunnen er binnen ons bedrijf zaken mis gaan, maar we streven altijd naar een goede oplossing en tevreden klanten.

De Vries

Mooie showroom met veel keus

Levertijd zou rond de 10 weken duren. Dit werd uiteindelijk 15 weken

Toelichting eindoordeel

Levertijd veel langer dan voorspelt

c

Diversiteit

communicatie wat betreft levering, tijden van levering en communicatie rondom de producten die achteraf dus niet geleverd konden worden (kwam ik tijdens de levering pas achter wat dus zorgde voor... communicatie wat betreft levering, tijden van levering en communicatie rondom de producten die achteraf dus niet geleverd konden worden (kwam ik tijdens de levering pas achter wat dus zorgde voor veel onduidelijkheid bij bezorgers als bij mezelf).

Toelichting eindoordeel

in de winkel prima en fijn geholpen

Marissen

Geen idee

Klachtenafhandeling en levertijd

Duidelijk aangegeven

Mooi niet

Mooie betaalbare meubels

Bezorging vrij kostbaar zonder service

Toelichting eindoordeel

Verhouding prijs/service enigszins logisch. Levertijd erg lang

L Vogelenzang

Ruime keuze, mooi gegroepeerd

Prettig bedrijf

Reinie en Robert

Vakkennis, gastvrijheid en vriendelijkheid

ga zo door

Toelichting eindoordeel

Hier wordt u nog als gewaardeerde klant behandeld

Reactie Interieurwereld:

Bedankt voor het mooie compliment, hier doen we het voor! Wij wensen u veel plezier van uw aankopen. Team Interieurwereld van de Belt

Eisses

Klantvriendelijk