P. Kleine
niets, ging allemaal prima
Geen idee, supervriendelijke mensen!
Geen verbeterpunten
N.V.T. Was gewoon een top service.
Op moment zou ik het niet weten?
door gaan op de goede weg waar jullie mee bezig zijn
Niet
Is prima nu
Nee zeker niet uitstekend geholpen
Weet niet
Lastig om te benoemen, ziet dit dus als compliment!
Niet, ik ben zeer tevreden over de service!
Diensten waren goed
Geen idee
Duidelijk aangeven wat niet kan
ION Store verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
ION Store heeft de volgende resultaten bereikt:
niets, ging allemaal prima
Geen idee, supervriendelijke mensen!
Geen verbeterpunten
N.V.T. Was gewoon een top service.
Op moment zou ik het niet weten?
door gaan op de goede weg waar jullie mee bezig zijn
Niet
Is prima nu
Nee zeker niet uitstekend geholpen
Weet niet
Lastig om te benoemen, ziet dit dus als compliment!
Niet, ik ben zeer tevreden over de service!
Diensten waren goed
Geen idee