DCE Services

(Bewerkt)

Goede prijzen en snelle respons via klantendienst, enkel kan de klantendienst misschien beter proactief oplossingen voorstellen als er iets foutloopt.

CAMM Drive

Prima advies en uitstekende service

nonhebel

De aankoop en levering gingen soepel, maar als er vragen zijn krijg je aleenn een oud filmpje waar je niets aan hebt. De hulp hier in viel me echt tegen

Keurig geregeld

Communicatie kan beter, na het bestellen van een product met voor 23:59 besteld morgen in huis maar niks horen. Na zelf contact op te nemen werd aangeven dat er een fout in de voorraad zat. Dit had... Communicatie kan beter, na het bestellen van een product met voor 23:59 besteld morgen in huis maar niks horen. Na zelf contact op te nemen werd aangeven dat er een fout in de voorraad zat. Dit had ik graag gewoon even via de mail gehoord in plaats van te wachten. Helaas blijft het dan vaak alleen bij een excuses.

Snel geleverd,prima materiaal, makkelijk te installeren.

Nonhebel

Vlotte levering

Verkeerde onderdelen leveren. niet of amper bereikbaar. komen afspraken niet na.

Reactie IPcam-shop.nl:

Beste, dank voor uw feedback. We hebben dit even uitgezocht. Ik zie dat we nog in afwachting zijn van de verkeerde beugels die u ontvangen heeft en waarvoor we u eergisteren een retourlabel hebben... Beste, dank voor uw feedback. We hebben dit even uitgezocht. Ik zie dat we nog in afwachting zijn van de verkeerde beugels die u ontvangen heeft en waarvoor we u eergisteren een retourlabel hebben gestuurd. Als het goed is komen deze beugels vandaag bij ons retour en sturen direct de juiste op. Excuses voor het ongemak.