9 /10

checkbox96% beveelt IPcam-shop.nl aan!

Siemerink

Goed bedrijf

Eufy camera

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestellen gaat makkelijk alleen wordt de levertijd niet nageleefd.

Eufy set

Muenpromphrai

Al meerdere malen iets besteld, altijd zeer tevreden ook een super goede naservice wat ik persoonlijk nog het belangrijkste vind. IPcam verkoopt niet alleen, maar kent hun producten zeer goed.

Product of service:
Camera bewaking huis en zaak (eufy)

Larsen

Enkelt, smidigt och prisvärt.

Kamera licens Synology

Alders

Orima

Een IP camera

Dank voor uw feedback!

Altijd in orde

Dahua camera

whiteboardshop.nl

Snel geleverd en keurig verpakt. Camera's werken perfect.

FOSCAM set POE met recorder

Blezer

Prima producten, snelle levering

Div. IP-Camera's

Jef

SterSterSterHalve sterLege ster

Vlotte levering van bestelling. Ik heb een Foscam beveiligingscamera besteld. Daar ben ik ook zeer tevreden over. Dat heeft wel niets direct met het bedrijf te maken, maar ik wil het wel graag vermelden.

Foscam SP8EP

Seys

Erg positieve ervaring

Segers

Een combinatie van een aantal Eufy cameras besteld. Goede prijs en snel verzonden. Even contact moeten opnemen met de servicedesk, super snelle reactie ('s avonds). Dat zie je niet meer overal. Blij mee!

Eufy cams en basestation

Eerhart

Goede ervaring

Deurbel en camera van Reolink

Tieman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Camera is perfect maar hulp bij installatie volstrekt onvoldoende. Klacht hierover ingediend bij klantenservice met verzoek tot contact maar nooit iets van ze vernomen.

Buitencamera

Antwoord IPcam-shop.nl

Beste, dank voor uw bericht. We hebben zojuist even nagekeken of/wanneer we contact me u hebben gehad. We kunnen zowel in de mail, chat of in onze support tickets niets vinden van uw vraag/support verzoek. Mogelijk kun u ons opnieuw een bericht sturen als u nog vragen of problemen heeft via onze contact pagina? Dan kunnen we u alsnog helpen indien nodig.

FONTIJN

Makkelijk besteld

Reolink camera systeem

anonymous

Bestellen is eenvoudig en de snelle levering. Producten zijn gemakkelijk retour te sturen.

Beveiliging set

IPcam-shop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

IPcam-shop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 mei 2012

IPcam-shop.nl

IPcam-shop.nl is de specialist in Nederland voor betaalbare (draadloze) IP-beveiligingscamera's en randapparatuur voor consumenten en MKB. Wij zijn reseller van oa. de merken Foscam, Dahua, Reolink, EZVIZ, Hikvision en Axis.

Cruquiuszoom 51

2142 EW Cruquius

Siemerink

Goed bedrijf

Eufy camera

SterSterSterHalve sterLege ster

Bestellen gaat makkelijk alleen wordt de levertijd niet nageleefd.

Eufy set

Muenpromphrai

Product of service:
Camera bewaking huis en zaak (eufy)

Larsen

Enkelt, smidigt och prisvärt.

Kamera licens Synology

Alders

Orima

Een IP camera

Dank voor uw feedback!

Altijd in orde

Dahua camera

whiteboardshop.nl

Snel geleverd en keurig verpakt. Camera's werken perfect.

FOSCAM set POE met recorder

Blezer