Ik heb goede ervaring met IPcam-shop. Snelle levering en als er iets is reageren ze snel en correct. Ze doen niet moeilijk, daar hou ik van.
De extra Foscam cameras bleken niet compatibel met mijn Foscam bestaande recorder. IPcam-shop heeft gezorgd voor terugname en volledige terugbetaling. Binnen de week was alles geregeld.
Wouters
Alles keurig op tijd en kundige aftersales
Lathouwers
Correct.
CARNAIL
Super eenvouding
Veer
Er is helaas behoefte aan beveiliging. Nog altijd neemt de criminaliteit toe! En bestaat er een noodzakelijkheid je eigendommen te willen beschermen. Soms wil je dat a la minute, omdat de inbrekers...Er is helaas behoefte aan beveiliging. Nog altijd neemt de criminaliteit toe! En bestaat er een noodzakelijkheid je eigendommen te willen beschermen. Soms wil je dat a la minute, omdat de inbrekers zowat bij je op de stoep staan. Dan is het heel fijn dat er bedrijven zijn die jou met hoge snelheid de juiste spullen kan leveren. Dat heb ik gevonden bij de IPCam-shop!!!
van de velde
Zeer goed, geleverd zoals vermeld en zeer zorgzaam verpakt