Sarkis
Snel inlevering goede product
Beste kwaliteit en snelheid!
Duidelijke, professionele site
Goede kwaliteit spullen en snelle levering
SPAM Zeer snel geleverd en goed product
Kwaliteit product slecht. Wel direct contact na reclamatie. LCD scherm beste kwaliteit gekocht echter strepen. Geretourneerd en bij BOL.com gekocht, Deze werkt Perfect
Goede product
Goede service! Ook na levering van een defect product, er is direct goed geholpen.
Goede service en snelle levering
Erg goede en betrouwbare service!
Breed assortiment; elk denkbare onderdeeltje wat je nodig hebt is op een overzichtelijke manier te vinden. Prima zaak om onderdelen voor je iPhone (of reparatiegereedschap) aan te schaffen.
Zeer goed
iPhonepro.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
iPhonepro.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
iPhonepro.nl
Dommelhoefstraat 41
5613EL Eindhoven
Snel inlevering goede product
Beste kwaliteit en snelheid!
Duidelijke, professionele site
Goede kwaliteit spullen en snelle levering
SPAM Zeer snel geleverd en goed product
Goede product
Goede service en snelle levering
Erg goede en betrouwbare service!
Zeer goed
iPhonepro.nl heeft de volgende resultaten bereikt: