9.5 /10

checkbox100% beveelt iQ Makelaars aan!

Eerlijk advies
Flexibiliteit

H. W

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

We hebben 4 keer een afspraak voor een bezichtiging ingepland. Elke keer werd er op het laatste moment afgezegd, met een andere reden. Uiteindelijk kwam de echte reden boven water, waarom werd dit niet vanaf het begin verteld? Wees eerlijk! Verder erg slecht bereikbaar, je wordt niet teruggebeld, etc.

Geen, niet gelukt

Göktas

M. Zondervan

Slecht

Gekocht

Goktas

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Alles volgens procedure gelopen Na passeren bij notaris contact met makelaar waardeloos!!!! Aantal vragen en problemen zamen oplossen zijn ze niet thuis!!! Makelaar niet aanwijzig Wij bellen u terug Makelaar heef vakantie na vakantie Neet hij contact met jullie enz. Graag aandacht na verkoop ook met koper. M.vr.groeten M.S.Goktas

Fam Barel

Fam. Volker

Gewoon super!!!

Otten

Zeer fijne en positieve ervaring met makelaar Danny Mulder van zowel koopzijde als verkoopzijde. Danny is geen gladde praatjesmaker maar eerlijk, duidelijk, meedenkend en zet zich voor 100% in om het beste resultaat te behalen. Een verademing in makelaarswereld!

Zowel koop als verkoop woning

Fam Henstra

Goed advies over verkoopprijs en verkoop klaar maken van het huis.het huis onder de aandacht brengen via allerlei kanalen met mooie foto's en een filmpje alles werdt uit de kast gehaald. Wat een groot pluspunt is dat er korte lijnen zijn om je vragen te stellen waar ook snel op wordt gereageerd.

Quirien

Goeie ervaring, vriendelijke makelaar gehad kon er altijd terecht als ik vragen had.

Huis gekocht en de verkoper had iq makelaars ingeschakeld

Chazia van Essen

Geweldig persoonlijke aankoopbegeleiding gehad van Edwin!

Aankoopmakelaar

Roy

Vanaf eerste contact goed geholpen bij het bezichtigen en uiteindelijk aankopen van een woning. Na een aantal verkoopmakelaars te hebben benaderd, het beste gevoel gekregen bij Michel en iQ Makelaars. Goede begeleiding bij bezichtigingen en het biedproces. Top!

Verkoopmakelaar, aankoopbegeleiding

Job

Uitstekend

Hossein en Ruth

Lana is een erg deskundige makelaar. Ze weet goed wat ze doet en je kan op haar mening en advies bouwen. Ook reageert ze snel op alle vragen en denkt zij mee in oplossingen. Lana geeft je geen valse hoop terwijl zij wel ambitieus is. Hierdoor vertrouwden wij haar meer dan andere makelaren die wij oriënterend hadden gesproken. Lana heeft helemaal waar gemaakt wat ze van te voren besproken had. Wij zijn dus erg blij met haar als makelaar. Marissa moest enkele zaken even overnemen wegens vakantie. Ook dat contact verliep soepel. Kortom: Bedankt.

verkoop makelaar

Super

Verkoopmakelaar

Familie Alberts

Michel de Bruijn is een Top Makelaar die professioneel, snel en goed voorbereid werkt. Hij geeft duidelijk advies en helder inzicht rondom aanbod en prijsstelling. Alles ging perfect en al onze verwachtingen bij verkoop (en aankoop) zijn waargemaakt!! Aanrader! Mvg, Fabianne en Rients Alberts

aankoop en verkoop

iQ Makelaars verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

iQ Makelaars heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2017

iQ Makelaars

iQ Makelaars is dé makelaar die het verschil maakt. Nieuwe marketing met ouderwetse kwaliteit in makelaardij. Wat kernpunten: bezichtigen op zaterdag, een speciale Google-campagne voor uw woning, toppositie in Funda en een Engelstalige verkoop tekst om de kans op verkoop aan expats zo groot mogelijk te houden. Door ons grote aantal vestigingen zit er altijd één bij u in de buurt. iQ Makelaars: Nét iets slimmer dan de rest!

Twekkeler Es 42

Fam Henstra

Quirien

Huis gekocht en de verkoper had iq makelaars ingeschakeld

Chazia van Essen

Geweldig persoonlijke aankoopbegeleiding gehad van Edwin!

Aankoopmakelaar

Roy