Ironw@re

Bij de bestelling heb ik een probleem gehad met de website maar dit werd zeer professioneel opgelost, ik werd zelf door jullie gecontacteerd. Mijn bestelling is intussen probleemloos geleverd.

Persoonlijk contact.

Overzichtelijke Website, snelle levering.

Groot assortiment

Goede kwaliteit materiaal, late levering

Velika Yankova

Fantastisch. Besteld en alles was geleverd op de dag erna.

Echt veel en goede informatie. Snelle levering

Kastgreep gevonden en besteld. Prijzen waren eerst inconsequent waardoor het verwarrend shoppen was. Dit is hersteld.

Goede uitleg product na navraag

Zeer goed

Informatie op site zeer goed onderbouwd met specs en tekeningen (Cad formaat)

Berry Robat

Een klantvriendelijk bedrijf

De klantvriendelijke afhandeling van m,n vraag

Jasper Sluimer / BIKbouw Barendrecht

Ik had een schuifdeursysteem in de wand nodig binnen 3 dagen, waarbij iedereen 6 weken hanteert. Complimenten over jullie snelle en klantgerichte levering van dit element.

Bijzonder klantgericht waren de voorstellen van Jan Hofwegen, om het zelfs s'avonds gereed te leggen om op te halen, of 's morgensvroeg iemand eerder te laten starten om het te kunnen leveren. Bijzonder klantgericht waren de voorstellen van Jan Hofwegen, om het zelfs s'avonds gereed te leggen om op te halen, of 's morgensvroeg iemand eerder te laten starten om het te kunnen leveren.
Tevens bijzonder complimenten voor het continue contact opnemen vanuit jullie om aan te geven wat mogelijk is.

Kortom ben zeer goed geholpen en blij verrast met zo'n klantvriendelijk bedrijf! Waarbij ook de snelle levertijd voor schuifdeuren bijzonder is.

Prima eerste ervaring

Uitgebreid assortiment geleiderails.