Ironw@re

W.m.j. Kesteloo

1e bestelling verliep niet 100%naar mijn zin. Het krijgen en het bestellen van het product gaf geen problemen, echter liep het fout bij het leveren. Op de gekregen mail en op de site werd er een... 1e bestelling verliep niet 100%naar mijn zin. Het krijgen en het bestellen van het product gaf geen problemen, echter liep het fout bij het leveren. Op de gekregen mail en op de site werd er een verwachting geschept dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Dit was echter niet het geval. Zowel de transport dienst als iron@we zelf konden mij niet vertellen waar het mis was gegaan. Telefonisch is dit opgepakt echter vond ik dat men nogal gemakkelijk en empathieloos met de situatie om ging. "Excuses, en het kwam erop neer dat ik gewoon pech had". Zaak afgedaan.

Echter het retourneren en het bestellen van nieuwe/juiste waar verliep foutloos en werd ik naar mijn mening goed gehoord, er werd meegedacht en ik werd professioneel geholpen.

2e levering. Goeie snelle communicatie, goed mee gedacht, goeie kwaliteit spullen.

Peter

Goed advies en ondersteuning

Nemen de moeite om telefonisch advies te geven.

Jan Van horen

Zeer goede ervaring

Direct antwoord op de door mij gestelde vragen via mail Bij telefonisch contact zeer bekwaam en vriendelijk onthaal

David De Vries

Snelle levering.

Product informatie

Wim Pandelaers

Correcte snelle levering. Grote keuze aan materiaal.

Alles

Maassen

Groot assortiment

Johan Goettsch

Ladegeleiders gekocht

Snel, goed assortiment, kwaliteit lijkt goed