Veel praktische informatie. Ga ik zeker gebruiken als startende P&O medewerker
Reactie ISBW:
Wat fijn om horen, Dirkina! Bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
ISBW
Wat fijn om horen, Dirkina! Bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
ISBW
Bedankt voor het delen van je beoordeling, John. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met vriendelijke...
We kunnen ons goed voorstellen dat je dit graag anders had gezien, Lieke! We gaan je feedback intern doorzetten! Bedankt voor je review.
ISBW
Bedankt voor het delen van je beoordeling. Hier zijn we erg blij mee. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je via één van onze social media kanalen contact met ons.
Met vriendelijke...
Bedankt voor je feedback, Miranda! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de opleiding. We hopen dat je desondanks tevreden bent over de opleiding en het als leerzaam hebt...
Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren, Ingrid! Bedankt voor het delen van je beoordeling.
ISBW
Wat fijn om horen, Annebeth! We wensen je veel succes toe met de opgedane kennis en bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
ISBW
Fijn dat je zo tevreden bent over onze docent, Herman! We zullen je compliment intern doorzetten!
ISBW
Wat goed te horen, Geert! Daar zijn we erg blij mee. Bedankt voor het achterlaten van je review!
ISBW
Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.